2013

Hur ska ni spendera den sista dagen av 2012? Själv ska jag göra vad jag gjort hela lovet, träna och ta det lungt. En riktigt bra mix om jag får säga det själv. Sen ikväll ska Marcus och jag fira in det nya året med pizza och film. En lugn och skön kväll! Jag hoppas att ni har en lika bra dag ♥
 
Nyår 2011
 
 

Bildcollage


Städdags

Fyller min dag med städning (därav den halvfula frisyren & skjortan), planerar vad jag ska ha för mig den 1a januari 2013. Tänk att 2012 snart är slut, så mycket bra har hänt. Den här sommaren SKA bli lika bra, dock med bättre väder ^^

 


Mellandagsrea

Inte den bäsa bilden men här är mina fynd från mellandagsrean, än så länge... Skinnvästen är köpt på Gina lixsom den vita tröjan. Den blå är köpt på H&M, syns inte så bra men den har en supersnygg polokrage! Båda tröjorna är jättefina under västen. Kommer bli en riktig favorit framöver. 
 
Skinnväst - Gina Tricot 249kr l Vit tröja - Gina Tricot 199kr l Blå tröja - H&M 100kr
Som hittat ♥

Min favorit musik, topp 10

Jag är en av dom personerna som behöver musiken i mitt liv för att överhuvudtaget klara av vardagen. Vissa behöver det hela tiden, vissa behöver det inte alls. 
 
Jag kan inte vara den ända som tycker att det är lättare att träna med lite schysst musik i lurarna? Right. Innan jag drog till gymmet idag så uppdaterade jag min spotify med ny bra musik. Tänkte därför dela med mig av den. Ni får ha lite överseénde, min musiksmak är inte alltid den bästa...
 
Die Young - Ke$ha
Work it out - Lil Jon Feat. Pitbull
Paradise Tiësto Remix - Coldplay
She Wolf - David Guetta Feat. Sia
Run the World (Girls) - Beyoncé
When I Grow Up - The Pussycat Dolls
Wild Ones - Flo Rida Feat. Sia
Don't You Worry Child - Swedish House Mafia
Badman Riddim (Jump) - Vato Gonzalez Feat. Foreign Beggars
The One That Got Away - Katy Perry
 

Lunch / Träning / Chilla

Så ser min dag ut. Jag ska strax fixa lite lunch sen bär det av mot gymmet för ett pass. Skulle behöva åka lite längdskidor inför haiken som vi har v.3 men vem orkar. Skida runt på Lugnet helt forever alone, aldrig. Kör på inomhus varianten som finns på gymmet, passar mig mycket bättre (y)
 
Sålänge bjuds det på två random bilder från förra månaden: 

Marilyn Monroe

Mina kära vänner, den här tavlan finns nu i min ägo. Jag fick den i julklapp av käraste mamma och den är så himla cool. Älskar den verkligen ♥
 
För er som inte fattar vad jag snackar om, jag hade en craving på den här tavlan för ett par månader sedan. Inlägget hittar ni här.

Nu kör vi, igen

Nu så, julhelgen är så gott som över för dom flesta. Iallafall mig, så nu kör träning och ett hälsosammare liv igång. Just nu vill jag aldrig mer stoppa i mig en äcklig godisbit *rysningar* 
 
Jag ska även tips om Sofi Fahrmans och Julia Fors träningsbok (bodylicious), så sjukt bra. Jag fick verkligen upp inspirationen att leva bättre och nyttigare. Jag sträckläste faktiskt hela boken på ett par timmar, tror aldrig att det har hänt förut ;)
 

Årets julgran

Hade en sån himla fin julgran i år. Dock blev helhetsbilden ganska grusig och dålig men äh den får duga! Så har ni haft en bra jul? Jag har haft det så himla bra, några hinder har det varit under vägen annars har allt varit superkul och mysigt! 
 
Hoppas att ni får en forsatt trevlig jul, xx. 

Våldsam redan som liten

 

Dagen i ära: Juloutfit

Tröja - H&M (ny) Klänning - Only Jacka - Gina Tricot Boots - Scorett

God jul kära läsare!

 

Sista julklapparna!

Hej! 
 
Julafton imorgon, jag ärmpå helspänn. En kompis skrev på twitter "Jag tycker inte om min egen födelsedag, för då får bara jag pakt. Julen är mycket bättre för då får man ge andra paket också." Jag håller med helt, det är en ren lycka att se uppskattningen hos mottagaren! Men nu ska jag och syster dra oss ner mot stan för att inhandla dom sista julklapparna, hehe. Lite dålig planering på julklappsfronten men, men men.
 
Börjar bli lite av en vana med fula webcam bilder, opsiii

Julstök del II

Julbaket hos mormor & morfar gick fin fint. Köttbullar rullades, kakor skapades utan dess like. En riktigt lyckad dag. Ska bli gott att äta upp allt på måndag igen, hehe! 
 
Ha en fortsatt bra dag, xx. 

Rea på Gina Tricot

Har plockat ut mina favoriter i GT's rea. En hel del fina grejer. Ska kanske ner till stan idag och lämna tillbaka lite smått ska även passa på att klämma lite extra på pälsvästen uppe i hörnet. Älskar pälsvästar över kortare skinnjackor. Supersnyggt! ↓
 
http://nyheter24.se/modette/angelicablick/

Julstök

Snart kommer mamma och hämtar upp kusinerna, syster och mig för en tripp till mormor och morfar för lite julfixande. Vi ska laga mat, mysa och gosa med hunden. Tänkte även ta med kameran för lite bilder. Vill bli bättre på att fota vardagen, nu blir det mest inköp! Och det påminner mig, jag har ett inköp som jag vill visa er när jag kommer hem hehe.
 
 
xx.

00:00 2012-12-21

Jorden kommer att gå under, not LOL. Haha, snacka om att vara vitskeplig. Man sa att jorden skulle gå under i årsskiftet mellan 1900 & 2000, hände något? Nope, inte ett smack. Jag själv tycker att hela den här "jorden går under" saken är lite överdriven, håller ni inte med? 
 
 

Förberedelser

Julavslutning och julafton nästa. Det förstnämnda börjar om cirkus 1 1/2 timme, härligt med ledighet! Ni skulle ha sett våran korridor, som går genom hela skolan, idag innan vi fick betygen. Folk var helt galna, vi skrek, sprang, puttades osv. Crazy. Men efteråt verkade dom flesta ganska så nöjda och lugna. Skönt! 
 
Nu fortsätter förbredelserna för kvällen. Bjuder på två detaljbilder på våran fina julgran som vi klädde igår, sista minuten hehe. 
 

Gossip Girl

Har sett sista avsnitten av Gossip Girl idag. Sorgligt att det är slut, tyckte verkligen om dramat och att alla hade problem hela tiden, haha. Men det sista avsnittet, så bra! Ska inte säga något för er som ska se men ååååhh det värmer efter alla problem "ungdomarna" har haft genom säsongerna ^^

Sparkling bra

Bättre bilder på min nya bh från H&M köpt för en sån liten peng som 79kr. Hur grymt? Jag kan tänka mig att det är skitfränt att ha den här under en transparent skjorta eller en lite v-ringad tröja. Måste testa ^^

Faux Fur Coat

Kolla in vilken skönhet. Både Victoria och jackan är grymma! Älskar att jackan är "långhårig" och krämvit, synd att den kostar niohundrakronor för mycket! Kanske finns något liknande budgetalternativ..
 
Pälsjackor överlag är så himla snyggt och vad jag har hört är det även ganska varmt. Kan det stämma? 

Precis så

www.paulinanelson.blogg.se
 
 

Panik

Försöker panikslaget att hitta något värdigt att ha på sig till min allra sista julavslutning! Jag har tittat på byxorna uppe till vänster, med ett par coola klackar, en svart lite transparant blus och en fin lite "längre" bh kan nog det bli fin fint! Nu måste jag hitta och prova allt ^^

Fredag: check


Glitter glitter glitter

WOOPA ❤


Såhär känner jag mig just nu:


Pitch Perfect

Jag hade så skyhöga förväntningar på den här filmen så jag blev väldigt besviken. Den var inte alls lika bra som jag trodde att den skulle vara! Men, jag tycker ändå att ni ska kika på den! Fat Amy, got to love her!
 
"What's your name?"
"Fat Amy!"
"You call yourself Fat Amy?"
"Yeah, so that bitches like you didn't do it behind my back!"
 
Klockrent ↑
Trailen ↓
 

Zara Larsson

 
Zara Larsson, vilken röst! Shit hon låter verkligen som en yngre version av Rihanna, riktigt duktig är hon! Hittade hennes blogg för ett tag sedan, kika in där http://zarish.blogg.se/

Inspireras av Matilda Engdahl

http://matildaengdahl.se/

Vackra London


Dreaming about New Year's Eve

 
New Year's Eve

New Year's Eve by mariamatilda featuring michael kors watches

Glad andra advent!


MATILDALE.tumblr.com

 
matildale.tumblr.com
 

Victoria's Secret Fashion Show 2012

Nu skackar vi fitspo. Gud så snygga Victoria Secret änglarna är. Inte minst Miranda Kerr, holy cow! Nu vill man verkligen rycka upp sig och växa ett par centimeter! Hela showen har ni här under ↓
 

Kanske dags för en uppdatering?

Tittade in på H&M's hemsida och deras underkläder, shit vad mycket snyggt de ha fått in. Måste till butiken snarast! Känns lite roligare än mina bhar, en svart och en vit. Haha, och inte får jag glömma mina Pieces med rosa hjärtan på (y)
 
1. BH 99kr, trosor 79:50kr     2. BH 149kr, trosor 79:50     3. BH 149kr, trosor 69:50kr   

Önskelista till julen

Här är några av gosakerna som gärna får ligga under granen. Sen är det ju alltid så att jag kommer på hundratals saker efter hand, hehe. Någon som känner igen sig? ^^

Sofis Mode


Justeringar

Min nya design! Lite ljusare om mer klassisk än den förra. Vad tycker ni? Tycker själv att bilderna passar in i dagens allt för kalla klimat ^^
 
Om sidan ser annorlund ut för er kan ni uppdatera den genom att trycka F5, ni måste göra det ett par gånger för att något ska hända!

Todays craving

H&M 399kr

Ah sakna sommaren


Oktober i Vika


Finaste klänningen

 
Idavendela bar en underbart fin klänning under Attitude-mässan i Stockholm! Skönheten kommer från Mango. Något liknande skulle jag vilja ha på julavslutningen, kanske kan hitta någon billigare variant! 
 
Tycker att matrialmixen var så fin. Spetsen tillsammans med den halvtransparanta kjolen. Lovely ♥

December 2011

 
Gjorde en spontanbakning hemma hos pappa. Pepparkakor blev det! Pepparkakors doft måste vara den bästa av alla juldofter. Helt underbar + att det de smakar sjukt gott!
 
Var på en härlig vinterpromenad med Ida, samma dag som dansuppvisningen! Vilka minnen hihi!
 
Skolavslutningen får jag inte glömma! Alltid lika härligt att vara ledig ett par veckor, kan inte vara den ända som tycker så! Haha. Men, vad är bättre än att fira in ledigheten med sin bästa kompisar?! Här fixar vi oss hos Astrid, goa tider!
 
Under december 2011 kan jag erkänna att jag drack alldeles för många koppar med té. Inte jättebra för kroppen men bäst mot dessa förkylningstider!
 

Ylva gjorde mig fin till nyår! Dom lockarna, shit vad vi höll på! Två timmar, woopa! 

3e december 2012

Jaha, då var man sjuk idag då! Fasiken också, jag ska dock till skolan och skriva prov sen kommer jag hem igen! Jag ska försöka peppa mig själv med att det bara är drygt en vecka kvar av skolan sen är det JULLOV, woopa! Orkar verkligen inte försöka prestera och jobba, fy sjutton! 
 

Senaste bilderna från telefonen


När vi lämnar November bakom oss och hälsar December välkommen

Jag var på dop för lilla Alve. Underbar dag med massor med glada människor, skratt och god mat!
 
Fotade tyvärr endast en outfit på hela november, knepigt! Men jag diggar den här, älskar att klänningen sticker ut under och får lite peplum effekt! 
 
Ersatte min Samsung blä Mini med en iPhone, hur kunligt? Bästa telefonen någonsin utan tvekan!
 
Bestämde mig den 30e november att fota lite snö klockan nio på kvällen, sagt och gjort. Blev helt ok resultat!
 
En lite sammanfattaning av mitt november 2012. Kommer inom kort att visa vad jag hade för mig vid den här tidpunkten förra året, so stay tuned!
 

Jag dog lite

Shit vilken cool! En revolver på låret. Brukar inte fastna speciellt för tatueringar men den här, jag dog lite inombords!
 
Bilden kommer från http://jeanetteahlstrom.blogg.se/

Shopping från STHLM

Peplumtop - Bikbok l Jacka - Gina Tricot l Collagetröja - Gina Tricot
 
Som tidigare nämnt (i ett videoinlägg som ni hittar här) shoppade jag inte supermycket i Stockholm. Men riktigt nöjd är jag med det jag köpt. Har använt collagetröjan så mycket så att trycket börjar tappa sin färg på vissa ställen...

Ego time


Matilda 18år



Sjutton år gammal tjej som går tredje året på Naturlinjen. Bloggen fylls med vardag, outfits, tips och foto. Följ för att ta del av det hela. xx.

Follow on Bloglovin