Inspireras av Poppy Delevigne


Fördjupning VT 2012

 
 
Dock lite sent, vi gjorde den här innan skolan slutade, nu börjar skolan snart igen, haha!

Lyx // budget

 Isabel Marant ca 8000:- // Din sko 399:-

Inspireras av My Blomquist

pic src: http://my.metromode.se

Nitad by Sofi Fahrman


src: blogg.aftonbladet.se/sofissnapshots
 

Jag föll så snabbt för dom här skorna. Så snygga! Nitarna, den beiga färgen, remmarna och den spetsiga tån. Allt är fulländat, dock tror jag att klacken är för smal och för hög för att jag ska kunna balansera runt på dom, men drömmar kan man alltid! + att priset är saftigt med tanke på att det är Valentino.

Pics from last summer


Inspireras av Miley Cyrus


Dagens outfit

Skjorta Gina Tricot l Linne Gina Tricot l Shorts gjort självKlocka Ur&Penn l Ringar H&M l Silverlänk konfirmationspresent l Färgglada armband H&M

CHIC - Sofis mode

Mina favorit tidningar. CHIC och Sofis mode. Riktigt bra tidningar fulla med mode och tips! Rekomenderas. Jag har även hört att Style By ska vara en bra tidning. Någon av er som läser den? Vad tycker ni? Det jag funderar mest på är att den är så satans dyr, 50kr för en tidning, för det priset får man två CHIC...

Inspo

Inspo src: Random tumblr and Idavendela
 

Att sitta på internet och leta massor med inspiration måste vara bland det bästa som finns. Den känslan man får när man känner att inspirationen är på topp, jag (som inte ens är 15) har redan börjat funderat på var jag skulle vilja bo, hur min lägenhet skulle se ut osv. 
 
Jag skulle vilja ha en etta, möjligtvis en liten två i Stockholm (och New York, hö) där hela min lägenhet var som en ända stor walk in closet. Vore inte det helt fantastiskt. Lägenheten får gärna ha trägolv, helst vitt samt vita väggar. På en vägg i sovrumet skulle det vara superhäftigt att ha ett fett collage, bara bilder på en hel vägg. Överlag vita möbler med lite ett stycke naturfärg och andra härliga färger.
 
Åh vilken härlig dröm. Förhoppningsvis kommer jag att hitta min drömlägenhet! Jag kan säga att jag sitter och tittar på Sex and the City ll, holy cow vilken inspiration. Förstå att leva som dom gör. En fet lägenhet, en ännu fetare gaderob och en bra karriär. SATC är en riglig dos med inspiration. 

Mina två senaste filmval

Batman - THE DARK KNIGHT, såg jag och pappa igår. En helt okej film, dock skippade vi texten så jag kunde inte riktigt se sammanhanget. Men lite spännande och lite action skadar aldrig! 1 2 3 4 5
 
Confessions of a Shopaholic såg jag och min syster imorse. Den förstod jag desto mer av då vi hade text... Shopaholic är en väldigt bra film, den har bra budskap och är inte som en vanlig film, jag vet inte hur jag ska förklara det men den är bara väldigt bra. + att den handlar om shopping och mode! 1 2 3 4 4,5 5

Dom två senaste dagarna


1. Igår hade jag och Paulina en sleepover där vi  (2) åt jordgubbar. 3. Under dagen ösregnade det ute, Paulina skulle till mig. Hon plingar på och är skitblöt. Jag skrattade så mycket åt henne, hon HELT genomblöt. Det var roligt! 3. Vi skypade här om dagen, Paulina kände att hon ville lägga ut det på instagra, ja..!

Genomskinligt paraply

Ett genomskinligt paraply, det skulle vara något. Inte något grönt fult eller regnbågsfärgat som man hade när man var barn utan ett helt naturellt genomskinligt. Passar till allt + att det blir en roligare accessoar. Någon som vet var man kan få tag i ett? 
 
xx

Paulina - Longboard - Jordgubbar & nötter

Det är vad jag har gjort idag. Varit med Pau, varit uppe på studion där vi hittade/lånade en longboard som var kvarglömd. Vi chillade runt med den ett tag och sedan tittade vi på tv, gick till Ica Maxi och köpte nötter och jordgubbar för att sen återgå till tv tittande! En riktigt chill dag ♥

En enkel frisyr

Jag gjorde en riktigt fin frisyr på Malin här om kvällen. Vi började med att locka hela hennes hår (med min plattång) och sen sprejde vi en flaska med hårsprej i det. Sedan tvinnade jag håret från båda sidorna och fäste med spännen bak. Sedan tog jag det hår som var kvar och satte upp i en slarvig knopp. Simpelt! Det tog kanske fem-tio minuter. Blev riktigt nöjd!

Favoriter


http://ausen.tumblr.com/
 
http://el-vogue.tumblr.com/
 
http://fatal-e.tumblr.com/
 
http://street-fashion.tumblr.com/

Gårdagens outfit

Jeans - VeroModa l T-shirt - GinaTricot l Halsband - konfirmationspresent l Kofta - H&M l Klocka - konfirmationspresent (närmare bilder kommer.)

Tiamo

Från märket Tiamo som säljs på Scorett. Just den här går loss på fyrahundrakronor, är det värt det? Skitsnygg verkligen. Liten roligare än den populära som bara är svart. 
 
xx

Hair inspo

scr: kenzas, random tumblr
 

Har blivit riktigt sugen på ännu en förvandling i mitt hår. Jag föddes blondie, blev brunett i femma, blev honungsblond färgar, tillbaka till brun och har nu haft brunt hår med lila toppar. Oj, jag som tycker att jag är feg för att göra något med mitt hår, haha! Men den här gången är jag sugen på att göra ombre. Så snyggt. Fast ska man få till det riktigt snyggt ska man kanske gå till en frisör, får tänka lite på det!

 

Lockigt hår


Vita kavajer

Vita kavajer är så otroligt snyggt. Speciellt till ett par vita shorts och en färgglad topp, mums! Jag har hittat två modelle som jag tycker bäst om. Favoriten är dock den till vänster. Den kommer från VeroModa/VILA och den andra kommmer från TopShop. 

Solsemester

Det är många bloggare som bestämmer sig för att åka iväg till ett fjärran land med varmare breddgrader. Åh vad härligt det hade varit! Jag tycker inte att det känns som att sommaren riktigt har kommit än ... Det har inte varit den här supervärmen som gör att man svettas dagara ut! 

Jeffrey Campbell - Nastygal

Det här är drömskorna. Så snygga! Synd bara att föräldrarna inte tycker om dom. Åh jag vill klicka hem ett par...
 
Nastygal $162.00

Två från konfirmationen


Inspireras av Lovisa Erika

http://lovisaerika.blogg.se/

Underbara konfirmationsgrupp

Bilden är lånad av Fanny. 
 
Haha, jag är nu konfimerad! Känns så himla skönt men samtidigt väldigt sad. Vad ska jag göra nu när jag inte träffar alla er hela dagarna, buu!

Önskelista inför konfirmation

1. iPhone 4s - 2. Canon EOS 550d - 3. Canon 50mm 1,8 - 4. Armband från House of Harlow (kyssjohanna.se) - 5. Jeffrey Campell Lita - 7. Väska från Modekungen.se.

CK one Shock for her

Den här parfymen luktar så underbart gott. Jag totalt älskar den! RIktigt tjejig men inte så där stark som vissa andra. Det här är absolut nästa köp i parfym väg!

Cute socks in shoes

Source: we♥it.com

Denim skirt

Min nya jeanskjol från GinaTricot. En hundralapp på rean, kap! ♥

Dagens vill ha - 299kr

 

Senaste på Instagram

1. (OBS, bilden har visats förut.) Pappa köpte en ny iPad. 2. MMM; var sötsugen så fruktsallad fick det bli! 3. Gick högst upp i St. Kopparbergskyrka, inte bra för någon som är höjdrädd... 4. Jennie skulle gå och hämta sin cykel på stan, när vi kommer dit har någon lustig person bestämt sig för att låsa fast hennes cykel... Kul till en början, men sen blev det bara jobbigt! Ha!

Vit är det nya svarta


Inspireras av Trend by Bea

http://trendbybea.devote.se
 
Jag fullkomligt älskar hur den här bruden kombinerar ihop sina grymma outfits. Femton bast och redan en mode förebild! Älska, älska!

Matilda 18år



Sjutton år gammal tjej som går tredje året på Naturlinjen. Bloggen fylls med vardag, outfits, tips och foto. Följ för att ta del av det hela. xx.

Follow on Bloglovin