Before and after


Redigerade i Photoshop Elements 10

c o ll a g e


Svartvitblåa



Samma lika


Jag provade en ny redigering. Blev riktigt nöjd med mitt resultat! Det blev som nästan lite romantiskt och ljuset blev perfekt, mjukt!

Jag kom på mig själv att dessa bilder är väldigt lika bilderna i det här inlägget: Frön, våren är på ingång

Let's party


Discot i Västerås. Jag var inte riktigt på humör så jag agerade fotograf. Jag tyckte att det blev häftiga bilder. Håller ni med?


Vacker vän


Jag väljer att inleda min morgon med en bild på min underbara Ida. Just den här bilden är tagen i Västerås när vi var där med konfirmationen. Jag fick en hel del bilder med mig därifrån. Det kommer att ploppa upp var och varannan dag.

Idag är det en feting chill dag. Jag börjar kvart i tio och slutar halv ett. NICE! Ha en bra dag så hörs vi i eftermiddag! LOVE&PEACE


Vårtecken




Tussilago börjar skymta här och var. Cyklarna är nu framplockade och används flitigt. Converse, behöver jag säga mer?


Red Nature





Pepp


Före & efter redigering



Adobe Photsoshop Elements 10, det är grejer det!

22a mars 2012

Hej bloggen! Hur har eran dag varit? Min har varit riktigt bra, lite seg på sina ställen men i ren allmänhet, riktigt bra. Jag hade dock ett matteprov idag (ett av de segare tillfället, hehe) men det gick över förväntan. Riktigt kul! Nu till något helt annat, jag håller på att ta hem en provversion av Adobe Photoshop Elements 10 till min dator. Ska bli roligt att prova på. Har någon av er photoshop eller elements? Kram


Alla mina bilder är på min gamla dator så ett tag framåt får vi klara oss på mina fina webcam-bilder!


Lek med webcam



Tänkte att jag skulle prova Webcamen på den nya datorn. Den funkar ju alldedes utmärkt. OBS! Dessa bilder är taga igår kväll. Jag har även laddat hem ett nytt redigeringsprogram. Jag hade det på min förra dator med det här är tydligen en nyare version. Mycket coola effekter fanns det! Picasa 3 heter det, kram.


Inspireras av Marthe Borge


Genom en annan blogg kom jag att hitta den här bloggen. Jag föll direkt för hennes outfits och hennes otroligt vackra yttre. Jag älskar verkligen hennes stil, det är precis så jag skulle vilja gå klädd varje dag. Det är perfekt när jag hittar precis såna här bloggar, jag blir så inspirerad och vill bara kombinera massor med ursnygga oufits, sätta ihop grymma collage och sedan, såklart, dela med mig av allt i bloggen!

Marthe's blogg hittar ni här: Marthe Borge


Härligt väder - Träning & hälsa

Det har varit så underbart väder hela dagen så nästan precis när jag kom hem bestämde jag och pappa oss för att gå ut en sväng. Först skulle vi gå men det hela slutade med att vi sprang en runda på kanske två kilometer. Rikigt skönt var det. Inte för långt men tillräckligt för att jag ska bli anfådd.

Jag är riktigt pepp på att börja träna nu igen. Jag kom igång riktigt bra för några veckor sedan men tappade allt när jag drog på mig en fet förkylning. Inte kul! But now i'm back on track. Är ni med mig? Jag ska fixa en kategori där jag delar med mig av mina kunskaper, mina vanor och en drös inspiration och motivation. Låter bra?


Siri Lindén



Jag känner att jag måste få tipsa er om en utav mina absoluta favoritbloggar. Siri Lidén ligger bakom de fantastiska fotografierna ovan. Hon har så himla mycket fantasi och verkar alltid få till den rätta känslan i bilderna. Jag älskar även det sättet som hon redigerar sina bilder. De blir så mysiga och starka i färger. Jag kan inte säga annat än att jag älskar hennes bilder! Jag önskar att jag hade lika mycket fantasi som hon. Tack för en bra blogg Siri ♥

Hennes blogg: shal.blogg.se


Dip Dye

Tror ni att jag skulle passa i dip dye, eller hombre som det också kallas? Jag skulle antingen vilja ha bara vanligt blont längst nere i topparna eller så skulle jag vilja ha lila. Men tror ni att jag kommer att ångra mig? En kompis till mig har det i rosa och hon passar verkligen i det. Men vad gör man om man vill få bort det sen då? Klipper man av det eller ska man bara låta det va? I-landsproblem.

Sunday diary

Jag är helt slut. Riktigt trött och allmänt seg i huvudet. Fast kul har jag haft det! Jag ska börja med gårdagen. Ylva, Jennie och jag drog hem till Paulina för lite mys. Vi alla pratade ut om dittan och dattan så tillslut bestämde vi oss för att åka till slätta. Sagt och gjort, vi satte oss på bussen och åkte dit. Väl där hände det massor med grejer, både lyckliga och sorgsna. Men, min mamma hämtade upp oss och vi åkte hem till mig för en övernattning. Kvällen slutade med att jag och Paulina låg och halvsov medans Jennie pratade i telefon. Mycket roande ska ni veta! Vi slocknade förmodligen någon gång efter halv två. Hehe.

Nu till idag. Tjejorna åkte från mig imorse. Då gick mamma, Patrik, Malin och jag upp till skidspelen för att titta på lite skidor. Efter cirkus en timme blev jag segare än någonsin så jag drog hem. Och nu sitter jag här! Kul va? Har ni haft en bra helg? Har ni gjort något roligt?

Under de fem sekunderna som jag hade pennan i håret lyckades jag glömma bort var jag lagt den. Snillet själv! (y)

Inspireras av Angelica Blick

Någon mer än jag som är sugen på att byta gaderob med bruttan? Så sjuka outfits, jag vill så gärna ha! ♥
Angelicablick.se

Frön, våren är på ingång


Inspireras av Olivia Palermo

Photos, weheartit.com, tags, Olivia Palermo

Braclets

Braclets

Braclets by mariamatilda featuring plastic jewelry

Något som jag tycker är så otroligt snyggt är stela armband. I alla former och färger. Det snyggaste som finns är att ha en vit lite slapp skjorta med två stycken armband på varje handled. Gosh så snyggt!

Jag äger ett lite mindre själv, i färgen silver, men tyvärr är det liite för stort för mig. Det till vänster uppe i hörnet står näst på tur. Kommer från Lindex och går loss på ungefär 70kr, helt ok pris!

Strawberrys

Jag blev så otroligt sugen på jordgubbar! Åh, jag vill ha. Tänk en varm sommarkväll när solen är påväg ner och du har en låda med jordgubbar, mums. Det är livet det ♥

Vem är Matilda?



En tidig morgon för snart femton år sedan föddes jag. Namnet som blev mitt är då Matilda. Desto äldre jag blev desto större blev intresset att ha en kamera till hands. Jag önskar och vill jobba inom foto/mode branchen när jag blir äldre.

Just fotografering och mode går ihop som handen i handsken. Du kan fotografera fantastiskt härliga och fräna modebilder till exempel! Smart va? ;)

Just min "modebilder" och alla bilder i den här bloggen är tagna av mig, om inget annat anges, med min Nikon D3000 som jag har haft sedan sommaren 2010. Jag hoppas att just du ska tycka om mig och min blogg. Kram ♥

Matilda 18år



Sjutton år gammal tjej som går tredje året på Naturlinjen. Bloggen fylls med vardag, outfits, tips och foto. Följ för att ta del av det hela. xx.

Follow on Bloglovin