Tips: Pixlr Express & Pixlr o matic

 
Ni som har Google Chrome som webbläsare, använder ni Chrome Web Store? Idén är den samma som appar till smartphones men istället för telefoner är det till datorer. Jag var in där för första gången idag och hittade två roliga "appar." 
 
Pixlr Express och Pixlr o matic. Det är två väldigt lika sidor där du kan lägga fina effekter och overlays. Lekte runt ett tag och blev nöjd med resultatet! Bra sidor. Det är ungefär som photoshop men det går mycket snabbare eftersom att effekterna redan är färdiga ^^
 

Sno stilen till budgetpris

 
 
Sno Stilen

Sno Stilen by mariamatilda featuring sheer tops
 
 

Dagens outfit

T-Shirt - Gina Tricot l Jeansskjorta - Crocker l Skärp - Gina Tricot l Kjol - Gina Tricot l Skor - Converse
Klocka - Ur&Penn (present) l Ringar - Gina Tricot & BikBok
 

29e oktober 2012

Hejsan!

Gårdagen bjöd inte på allt för mycket roligheter. Kretivitet sprudlade inte riktigt så mycket som den borde göra under lov men, det är skönt ibland! Idag har jag haft full rulle hela dagen. Den här måndagen börjades med en sovmorgon, filmmys & en brakfrukost. Morgonen försvann & förmiddagen kom. Jag åkte & tränade & har nu även bakat chokladmuffins. En riktigt skön & bra dag! 
 
Jag ser så otroligt mycket fram mot att åka till Stockholm på lördag. Vi ska åka vid sju på morgonen så att vi har hela dagen där. Vi ska bo på hotell & shoppa loss i Kista centrum! Ååh, kameran kommer självfallet att följa med. Snacka om att det kommer finnas bilder att visa ^^
 
Från bästis instagram: @paulinaaanelson

Black and white


Rita Ora

Två ord, en mening, vackra människa

I hörlurarna


Two and a half men

Chillar i min nybäddade säng med Two and a half men. Bästa programet! Ska snart även laga lite mat. Btw fy vad läskig den högre bilden blev... Hahah

Nya frisyren

Före: 
 
Efter:

Senaste från tumblr // matildale.tumblr.com

 
 

Autumn is soon to be over and winter is closing up on us

 
Den första snön trillade på backen idag. Inte det lyckligaste ögonblicket i mitt liv men jag överlevde. Men som ovan skrivet, snart dissar hösten Sverige och gör plats för vintern. Kalla gråa vintern, haha! 
 
xx.

Dagens outfit


Kitchen flowers


Härliga morgon....

Det här med fula webcam bilder på morgonen börjar bli lite av en tradition, vad säger ni? Ska jag fortsätta? Haha, men nu              efter nio (!) timmars sömn ska jag äta frukost och sedan rulla vidare mot skolan. Visar outfit senare!

LOL

 

Trött / Höstlov / Prov

Jag just nu! Äntligen är den här skoldagen över. Jag är sååå trött. Men jag försöker peppa mig själv med att det bara är två dagar sedan är det höstlov i en vecka! Hur awesome är inte det?! Ska chilla P hela lovet. Sista helgen åker jag och storfamiljen till Stockholm och ser lite annat. Det ska bli riktigt roligt ♥
 
Fick även tillbaka två prov idag. Matteprovet har det gått sådär på, för många slarvfel medans jag krossade engelskan, så himla skönt! 

Like a bird


Morfarskjortan är på

 
Skönaste på länge. En skjorta som ursprungligen kommer från morfar, knappt borstat hår och ett par 
leggins. Kan det bli bättre? 

Peplumvolanger

 
Peplumvolanger är så himla fint. Snyggt till ett par vanliga smala jeans eller en tight kjol. Älskar effekten! En markerad midja men "lösare" runt höfterna. Snyggt! 
 
Pic src: trendbybea.se

22a oktober 2012

Dagen har bestått av prov, deeptalk med vänner, video med kossa som jagar människa (↓) och hemkunskap. Helt ok! Har inte mycket annat inplanerat. Kanske träna lite, åt precis choklad så.. Hehe!
 
 
 
Mys på hemkunskapen: 
 

Sötaste syster


Mysiga polotröjor

Älskade polotröjor, varma, mjuka gosiga. Helt underbara! Letade bland webbshopparna och hittade en del favoriterna. Gillar den gråa och den blå allra mest. Den blåa har den snyggaste ryggen, skuren en bit upp. Love ♥
 

Dagens outfit

 Mössa - JC l JackaH&M l Skjorta (ny) - Crocker l Jeans - H&M l Ringar - Gina Tricot & Glitter l Skor - Converse
 

21a oktober 2012

Helgen har spenderats med lite olika människor, tjejer som killar. Har bland annat gått cirkus 900 m på ungefär två timmar, setat på Mc'Donalds i två timmar och köpt godis för alldeles för mycket pengar. En bra helg. Den kommer avslutas med lite no förberedelser inför imorgon (prov!) och en visit till Kupolen med syster. Ska titta på två par skor, vet dock inte vilka jag tycker om mest. Vill köpa båda men då spricker bankkortet for sure...
 

Från min inspirationsmapp

 
 

I hörlurarna

 
En gammal favorit ♥

Redigering

 
 
 
 
Satte lite ny redigering på några gamla bilder. Nöjd med resultatet! Personligen tycker jag att trädstammen blev mycket bättre som svartvit än i färg!
 


Sharp knees

Hur coola är inte dom här tightsen? Lovely! Lisa matchar dom mycket snyggt. Enkelt men snyggt! Lovely! Finns på romwe, undrar hur mycket man får lägga ut för ett par? ^^

Dagens "överdel"

Tröja Vero Moda Skjorta - Gina Tricot Sidenband - Tygaffär
 
Det här har jag haft på mig idag + mina älskade förstora svarta jeans. Vad har hänt annars då? Jo, jag har äntligen fått hem skolkatalogen ... Inte allt för förtjust i min klass foto, de flesta säger att det är det bästa men jag håller inte med. Bilder kommer inte att visas här! Haha ^^

Min tumblr

  Adressen till min tumblr? matildale.tumblr.com

Health inspiration

pic src: ig-fightforfit.tumblr.com & hannalicious

Spaningsuppdrag

Mamma åkte imorse till Stockholm för att hälsa på en kompis. Självklart skickades hon dit med prylar hon ska kika efter. Den här gången ett par skor och en BH!
 


Nya designen!

Vad tycks? Ännu lite höstigare än den andra. Älskar fåglarna i headern. Simpelt men fint! ♥

Day & Night

 
Day

Day by mariamatilda featuring h&m
 
 
Night
 
Night by mariamatilda featuring skull jewelry

Äntligen hemma!


Resa jorden runt

 

Jolie Trousers by Gina Tricot

Snyggaste byxorna måste komma från Gina Tricot. En billigare version av läderbyxorna som går loss på 599. Dom här är även skönare. Kanske blir det ett köp.... Presentkorten från Gina finns kvar..!

Bilder från oktober 2011


Skor till salu

Nu säljer jag ett par skor (no shit). Jag har inte använt dom tillräckligt, utan tycker att dom förtjänar ett bättre hem! :)
 
Inköpta: sommras l orginalpris: 300kr l säljes för 170kr + frakt l storlek: 40 l skick: aldrig använda, ser ut som nya l klackhöjd: 7cm l platå: 3cm. 
 
Någon intresserad?

xx.

7e oktober 2012

Vad har jag gjort idag då? Ja, ingenting. Kom hem från Ida och sedan dess har jag slappat hemma. Varit på en mycket kort promenad och flyttat lite möbler från pappa till mamma. Ni då? Haft en bra dag? Söndagar brukar vara ganska sköna för min del. Runt kvällen lär man förebreda sig inför morgondagen, MÅNDAG.
 

Zara vs Gina Tricot

 Det är ett svårt beslut. Skorna från Zara (pris 799kr) eller skorna från Gina Tricot (pris 599kr) vilka ska man  välja? Det från Zara är det ultimata "chica cowboybootsen" men det från Gina Tricot är så fina med strassen bak på hälen och framme vid tårna + att klacken är inte fullt lika hög och det är 200kr billigare....

When the sun is at it's lowest

 
Fler bilder från underbara Vika. Så himla vackert. Med sjön och de mysiga stigarna genom skogarna. Även de stora åkrarna speciellt när solen står lågt på himlen och allt nästan glittrar ♥

Beautiful

I Vika med min kära Ida. Gick en mysig promenad, just innan solen gick ner. Underbart vackert! 

The best of autumn

 
Massa löv, härliga färger, té, dimma, brasa, tofflor, mysiga böcker. Hösten när den är som bäst ♥

Autumn

Snapshots från igår när mina outfit bilder togs! Kan inte annat än älska hösten!

Min dag

Maten i skolan smakade blä, självklart går Paulina och jag till Willys och inhandlar bullar. Vad gör man inte dagen i ära? Påväg hem hittade jag ett fint träd, vad gör jag? Självklart ska det upp på instagram, vad annars? För er som inte vet kan ni följa mig på instagram, @matildalennerthson. 

Dagens

 
Jacka - Monki l Halsduk H&M l Randig tröja H&M l Chinos Stadium Skärp Gina Tricot
Klocka - Ur & Penn l Armband - H&M

A girls best friend

 

Skulle plocka ner ett halsband från mitt smykesträd i går, fick jag ner det? Nej! Mitt smyckesträd är inte speciellt stort, men ändå hänger det alldeles för mycket smycken på det. Hela trädet höll på att välta så fort jag rörde vi det. Nytt träd kanske? 

Matilda 18år



Sjutton år gammal tjej som går tredje året på Naturlinjen. Bloggen fylls med vardag, outfits, tips och foto. Följ för att ta del av det hela. xx.

Follow on Bloglovin