Youtube

Vilken tjej! Blir så glad av henne och hon är så söt! Paulina visade hennes videos igår. Älskar henne! Och så mycket bra tips. Tex på enkla men grymma tips för att liva upp sitt rum, pyssel, smink osv. Skitbra!
 
Klicka in på hennes "kanal" HÄR

Stockholm

 
Nu är vi hemma från en mycket trevlig helg i Stockholm. Vi har shoppat och gått på museum/bio. Älskar verkligen staden. Stort, mycket folk, olika folk och bra shopping! Passar mig perfekt! Jag vill jättegärna flytta dit någon gång och se mer. Nu ser man mest Drottninggatan. Har t.ex aldrig varit i Gamla Stan. Men jag har hört att det är jättefint! Så någon gång ska jag dra med mig en kompis dit, kommer säkert att bli asnice!

21a februari 2013

Idag är det torsdag, vilket innebär att det är fredag imorgon. Vilket betyder "LOOOOOOOOOOOV" det ska bli så skönt. Ändå är det inte så ansträngande just nu. Har lite matte den här veckan och den blev jag klar med i tisdags så jag chillar P hela dagarna, hehe. Hela klassen gör det, vilket resulterar i kameralbum fulla med fula bilder osv!
 
Starten på lovet kommer att bli så bra. Imorgon vid halv fyra sitter jag nämligen på tåget påväg till Stockholm för att spendera helgen där med mamma, Malin och mammas kompis familj. Kommer bli skojigt! Just so you know. 
 
Slänger med ett par otroligt charmiga bilder från idag. Måste ge Anton lite cred för dom flesta bilderna. Vilken mästare...
 

Dagens outfit

Tröja - Gina Tricot l Skärp - Gina Tricot l Kjol - H&M l Boots - Scorett

Eric Saade - Popular

 
Fick värsta suget efter Eric Saade och hans musik. Haha, världens töntlåtar men ändå kul att lyssna på. Nostalgi på hög nivå!

Dagens tips: Annijor


Japp

 

Friluftsdagen del 2



Friluftsdagen del 1


Boy London

tumblr.com
 
Det börjar bli lite mainstream med Boy London tröjor och guldkedjor men vad sjutton, det är ju förbaskat snyggt. Äskar kombinationen! Hade gärna införskaffat mig en men just nu prioriteras en ny kamera så det får bli en annan gång!

Paulina:

Sjukt snygg under dom 5 minuterna vi fotar:  
 
Resten av dagen:  

Igår:

Kofta - Gina Tricot l Skjorta - Bik Bok l Jeans - H&M l Boots - Scorett
 
xx.

Måndag igen

Nu har jag pluggat på lite extra inför no-provet som kommer att äga rum nästa vecka. Och som dom flesta dagarna ska jag snart upp och träna. Får passa på när Malin har dans för då får man skjuts upp! Woop woop.
 
Paulina och jag fotade lite snabbt på rasten idag så det kommer upp här senare. Kanske imorgon, får se vad jag hinner!
 
 
Saknar sommaren såhäääääääääääär mycket!
 

Nya headern

Har insett att jag har väldigt mycket svart/vitt på bloggen. Typiskt mig. Har i princip alltid svarta kläder, tydligen en svart/vit/grå blogg + att det är svart ute. Men till våret då jäklar, då är det färger och ljus som gäller. Team på den!

Morgondagen

Morgondagens schema: 
 
1. Morgonpromenad 30min innan frukost
2. Hem, frukost, packa väskan gå och gymma
3. Gymma
4. Dusha och byta om
5. Titta på Marcus innebandymatch
6. Hem, äta lunch, åka till Blng
7. Spendera eftermiddagen där
 
Voilà!

Känner att det kommer bli en bra dag. Var och tränade idag också med Malin och det känns att jag inte längre är fullt lika motiverad som förr men nu jäklar ska det bli ändring på det. Bra att jag precis suttit och tryckt i mig massor med skorpor, får ta och skylla mig själv!
 

Inspiration från We♥it.com 

Beställt skor

Precis som Ida har jag beställt drömskorna från members.com. Spanat på dom i snart ett år. Minns första gången Kenza hade dom på sig har varit helt kär sedan dess och nu kostade dom endast 129kr! 
 
Titta vilka skönheter: 
 

8e februari 2013

Andra nationellaprovet idag, skönt att det är över. Märktes jätteväl på slutet när alla blev trötta, tre timmar holy cow vad sakta dom gick. Satt bara där och skrev + att jag är en sån som tycker att det är jättesvårt att börja skriva på en uppsats men när jag väl kommer igång så rullar det på ganska bra så jag hade det skitsvårt i början. Bytte tema typ fem gånger och raderade text, skrev om osv. Men jag hoppas att slutresultatet blev tillräckligt bra! 

Sheinside

Älska tröjorna! Avlider vad snygga. Skulle sitta fett med hela bunten, till ett par skinnbyxor och ett stort guldigt halsband! Så snyggt! Tycker speciellt om tröjan med lejonet. Lejon är så gosigt! 
 
Kenza matchar sin collagetröja riktigt snygg! www.kenzas.se

Favoriten just nu:

 
S&M Remix - Rihanna Feat. Britney Spears

5e februari 2013

Två från igår, Paulinas blogg hittar ni HÄR
 

Idag har det varit en riktigt rolig dag. Speciellt eftermiddagen, shit haha roligaste arbetspasset! Annars då, jo imorgon har jag mitt första nationellaprov så nu börjar jag bli lite nervös. Men det är i svenska som tur var så det kommer inte att bli allt för svårt! 
 
Hörs senare, xx. 
 
 

Gårdagens detalj

Fick nitar av min lillasyster i julklapp och bestämde mig för att sätta på några på min jeansskjorta. Gillar det, en enkel men effektfull detalj!
 
Foto Astrid

Black and white

Nikon d3000 & Nikkor 18-200mm 1:3.5-5.6

Finaste Paulina

 
Idag är det måndag, och måndag betyder fotodax. Nu har vi utökat våra crew med en kanske två. Julia iallafall! Riktigt roligt! Bra bilder blir det också. Besök de andra bloggarna för flera bilder: 
 

Om gymnasium

Som jag skrev tidigare har jag lite funderingar och tankar om mitt gymnasieval. Jag vet inte riktigt vad jag ska välja. Jag har två alternativ, natur eller estet media. Två mycket olika linjer men jag vet inte vilken jag ska sätta i första hand. Jag är helt säker på att båda linjerna är riktigt bra och att man får en bra utbildning men jag vet ändå inte. 
 
Jag pratade med mina kusiner för någon vecka sedan (en går första året nu och den andra gick ut förra året) och de tycker att jag ska välja så brett som möjligt eftersom att jag inte vet vad jag vill jobba med när jag blir äldre. Det låter verkligen som en bra idé och tänker jag så under valet så blir det natur. Jag vill jättegärna gå natur för att jag tror att jag kommer vara otroligt stolt över mig själv när jag tar studenten. Men samtidigt tänker jag "tänk på klarar jag det inte" "tänk så blir det för mycket och jag får underkänt" jag menar, vad händer då? Hur mycket press kommer jag orka ställa på mig själv? 
 
Jag har ett par kompisar som ska gå natur och visst är det roligt men samtidigt så vet jag att dom har högre kunskap inom just NO och matte och att natur nästan alltid varit det självklara valet för dom. När jag blev tillfrågad för ett par månader sedan vilken linje jag skulle gå svarade jag "allt utom natur" för att jag trodde verkligen att linjen var brutal att man behövde ha skyhöga betyg för att ta sig in osv. Men sedan funderade jag och lyssnade på olika små "föreläsningar" om linjen och insåg att den var en riktigt bra linje med några av de bästa lärarna. 
 
Och estet media då. Jag tycker att det är skitroligt att skapa fotografier och minnen så på så sätt skulle den linjen vara perfekt. Men den är inte lika bred som en naturlinje och det är bara vissa delar i medialinjen som jag vill åt. Jag är inte speciellt intresserad av att filma och jobba med radio osv utan jag vill bara fota. Men det är, som jag förstår det, en liten del av just mediabiten. 
 
Förstår ni vad jag menar? Jag är helt borta. Vet inte vad jag ska göra. Dock tror jag att det kommer sluta med natur ändå för att det är en sån bred linje. Men jag vet inte, jag gör verkligen inte det. 

För lite tid

3e februari 2013. Nyss var det julafton, det går så otroligt snabbt! Allt händer på samma gång. Jag har varit på den sista hajken med min klass, jag måste välja till gymnasium och kan fortfarande inte riktigt bestäma mig, osv. Får lite smått panik om kvällarna, speciellt när jag inser att jag bara har fyra korta månader kvar med min kära klass & att jag inte valt gymnasium än! PANIK. 
 
Från i måndags - foto Astrid

Precis så

 
Från 2012, alltid lika charmig 

Matilda 18år



Sjutton år gammal tjej som går tredje året på Naturlinjen. Bloggen fylls med vardag, outfits, tips och foto. Följ för att ta del av det hela. xx.

Follow on Bloglovin