Skyttepaveljongen

 
Okej, nu ska jag erkänna. Jag gick aldrig ut och gick. Mamma, Malin och jag gick till Lugnet och tog en fika istället. Hehe, men jag åkte ner på stan! Så typiskt att jag inte har speciellt mycket pengar och hittar såååå mycket fint, bajs. Men jag la undan ett par springtights iallafall!

Promenad

Sjuk som jag är ska jag inte börja träna på riktigt än. Men en enkel promenad funkar alltid. Så det är precis vad jag ska göra! Jag tänkte gå en sväng nu först sen ska jag hem och hämta lite grejer sen går jag ner till stan och fixar det som skulle ha fixats igår! Det är sol mest hela tiden nu, och det är så galet skönt. + grader och sol är bland det bästa som finns!

 
 

Wanda Luedy

 
Blev tipsad om den här bloggen. Kikade in och blev helt fast. Shit vilket tjej. Grymmaste stilen någonsin och hennes foton är helt amazing! Galet, ni måste verkligen se. Det ända som är synd är att hon är från Norge så jag är för slö för att försöka lista ut vad hon skriver, hehe. Wanda.blogg.no

Farmor & farfar

 
Har haft en jättemysig dag hos farmor och farfar. Mycket god mat och gott fika! Nu är vi hemma och har fått ytterligare gäster. Dags att vara social! xx. 

30e mars 2013

Paulina har vi att tacka för dessa bilder. Dom togs i torsdags under rasten. Den rasten var helt galet skön. Solen var varm och det var vindstilla, så nice! Klass 3 till 5 hade även påsktävlingar, roligt att alla verkligen går all in för det! haha!
 

Påskafton

Okej klockan är tjugo i nio och jag har varit vaken i 40 minuter. Något står inte rätt till. Eller ja, jag vaknade av att jag inte kunde andas genom min näsa så det förklarar väl det mesta haha! Men, idag är det påskafton. Mamma, Malin och jag ska till farmor och farfar för att äta lite påsklunch sen ska jag ner till stan och fixa lite grejs... Om jag orkar vill säga. Just nu kliar det/bränner det i halsen och jag kan andas genom en näsborre, woopa!
 
Det här var en bra dag ♥

Älskade vän

 
 
paulinanelson.blogg.se

Förkyld & halsont

Riktigt charmig..
 

Hur är det med er idag? Jag mår inge vidare. Min förkylning har blivit allt värre, nu har jag inte bara en täppt rinnande näsa utan även en hals som gör satans ont. Känns som att någon drar med två knivar i den, usch. Hemma själv är jag också. Malin och mamma är hos Patrik och firar hans födelsedag, hade jättegärna varit med. Självklart för att fira Patrik men också för att hans systers dotter är där. Hon måste vara den sötaste ungen på planeten, helt galet!
 
Ha en fin kväll! xx.

Chokladbollar

Malin skulle baka chokladbollar till sin spanska igår. Under kvällen var hon jättestressad så hon frågade mamma som också var stressad så mamma frågade mig (jag var superlugn) om jag kunde göra dom, självklart ställde jag upp. Delvis för att man får smaka av sina mästerverk, hehe! Dom blev ganska fula men såååå goda!
 
Fick värsta rycket under bakningen. OBS, jag var ensam hemma. Jag satte i mina hörlurar, hoppade runt/dansade/töntade runt i hela köket med händerna kladdiga av chokladbollar, det var riktigt skoj! Fick massa energi, men klockan var runt nio på kvällen så den försvann snabbt haha!
 

Fotopromenad

 
Som jag sa tidigare var jag ute igår och fotade. Höll mig precis vid min lägenhet, eller ja näst intill! Stod utanför min kompis hus för att fota den den andra bilden uppefrån, står där och ska precis knäppa kortet när jag halkar på en isfläck, lovar att jag såg galen ut. Typiskt mig haha! Men no harm skedd (y) 

Dagens

Kavaj - H&M l T-Shirt - H&M l Jeans - H&M l Halsband & Klocka - vet inte, Ur & Penn, Ur & Penn l Skor - Converse
 

Fotograf: IDA

27e mars 2013

 
Godmorgon! Hur är läget? Stabilt? Bra där (y) Bilden ovan är från den lilla fotorundan jag var ute på igår. Snacka om att fånga dom sista ljusstrålarna. Precis när jag knäppte den sista bilden försvann solen, perfekt! Idag står musik och idrott på schemat, dock ska jag bara delta i musiken eftersom att min fökylning sätter käppar i hjulet för idrotten. Hatar snor, förkylningar och halsont!
 
Ha en mycket fin dag, xx. 
 
Kör på lockigt hår idag! 

26e mars 2013

 

 
Passade på att fota lite vardagsbilder medans Julia knäppte bilder på Ida. Tycker själv att det är kul att se lite vanliga avslappnade bilder och inte bara outfits och liknande! Fotade även inne på Ica (av alla ställen...) snacka vardag. Det är bra att ha om jag av någon anledning skulle få bildbrist någon gång ^^

WebCam

Bjuder på två gamla WebCam bilder. Jag är alldeles strax påväg mot skolan, ska ta cykeln dit. Första gången för iår! Kameran ska med så lite bilder får jag med mig hem! Ha en fin dag, xx. 

Våffeldagen idag

Våfflor, såååå underskattat! Det är så grymt gott. Och inte för att skryta men mina våfflor belv helt amazing, så goda och perfekt gräddade. Och med grädde och drottningsylt var dom lätt det godaste jag ätit på länge. 
 
Farväl så länge, xx. 

Dagens outfit

Dagens allt för enkla outfit: Jacka - Gina Tricot l Linne - Gina Tricot l Jeans - H&M l Skor - NIKE

 

Bananpannkaka

Bästa starten på en morgon. Tänkte även att jag skulle få lite sovmorgon på det, dock vaknade jag runt sju första gången och sov/vaknade ända fram tills klockan åtta då jag bestämde mig för att gå upp. Men det blev iallafall en lugn och skön morgon. 
 
 
Nu ska jag fixa det sista sen måste jag dra! See ya!
 
Update: Inlägget skulle ha publicerats 10.30 imorse, skit också! 

-

Monki

Monki by mariamatilda featuring monki
Valde ut mina favoriter hos Monki. Älskar verkligen att de har så mycket basic. Tänk vad coolt om man vågade matcha de randiga byxorna och den randiga tröjan med gula ärmar! Skit snyggt! Och hängselshortsen är för coola, får kika in i butiken nästa gång jag är i Stockholm!

Nya headern

 
Kände att jag ville ha några fler bilder i headern. Vad tycker ni? Bilderna är från 2012-2013, några av mina favoriter! Har även collaget som bakgrundsbild på datorn ↓
 

Senaste från Instagram

1. Min nya kamera, lyckligaste stunden på länge!! 2. Har gått många promenader nu när snön äntligen börjar försvinna. 3. Var riktigt modig och lämnade min telefon själv med Marcus under en hel förmiddag, vilket resulterade i riktigt många fula bilder. 4. Hade en grym lördagskväll. Godis och en tidning, prima! 5. Calle var snäll och la ut en random bild på Marcus och Astrid aka Instarape. 5. Hönökaka med mässmör, det slår mycket. 

Bubbles


Skidspelen

 

Hemma från skidspelen. Jag ska inge ljuga och säga att jag är en skidmänniska men jag uppskattar verkligen den gången varje år som skidspelen hålls här. Det är kul att se att så många är engagerade i det!  
 

23e mars 2013

 
Om en timme ska jag befinna mig på Lugnet för att möta Nisse och Marcus för att se skidspelen! Självfallet kommer kameran att följa med (ÄLSKAR ATT SÄGA SÅ ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥)
 

Nya kameran!!

 
 
Första bilderna tagna med nya kameran. Så sjukt bra! Dock är dessa bilder väldigt brusiga eftersom att ISO:n var väldigt hög, men jag menar... Jag kan inte säga hur mycket jag älskar den. Den får ganska brusiga bilder när ISO:n är på 6400, på min gamla Nikon blev bilderna lika brusiga när ISO:n var på 200! Skillnaden är såååååå stor! Älskar det! 

Polen, Krakow del 2


21a mars 2013

 
Idag är det torsdag, det innebär fredag imorgon! Så skönt. Har dessutom sovmorgon till 11.15 på måndag, super! På tal om inget, imorgon är det jag som ska hålla i min klass idrottslektion. Styrka för hela slanten! Skönaste är att jag själv inte behöver vara med, jag ska bara peppa dom andra. (slöööööö)

Dagens outfit

 Tröja - Gina Tricot l Skjorta - Gina Tricot l Jeans - H&M l Skor - svarta låga converse
 
Foto: IDA

Beställt!

Äntligen är en ny kamera beställd!!! Så glad. En 600d kamerahus, ett 18-200mm objektiv och jag är SÅHÄÄÄÄÄÄÄR glad! Står att det tar upp till fyra dagar att komma, har jag tid har jag en ny kamera till helgen! 
 
Nästa objektiv jag köper kommer att vara ett Canon EF-S 50mm f/1.8 ii. Tills dess får jag låna Idas och Astrids hehe!

Dagens outfit

Jacka (ny!) - Gina Tricot l Tröja (ny!) - New Yorker l Kjol - JC l Skor - svarta låga converse
 

Kan medge att bilderna inte är de bästa vi tagit men allt gick på två sekunder högst. Ni får en kik på min nya jacka och tröja. Älskar verkligen jackan. Skitsnygg färg och diskreta fina detaljer + att det är längre bak så den går även lite över rumpan! 
 
Nu ska jag upp till gymmet, ett corepass står på schemat. Passet är bara 30min så det är nog väldigt intensivt. Förhoppningsvis roligt också ^^

18e mars 2013

God morgon! Fotodax idag, ska bli kul med lite nya outfits. Jag och Julia har bokat in oss på ett Core-pass på gymmet, känner att jag behöver träna efter en vecka fylld med pommes och godis, det ljuva livet i polen (y).
 

Eftermiddagspromenad

Efter att ha suttit inne hela dagen gick jag ut på en promenad. Skulle gå runt lugnet, hamnade nere i stan. Skönt var det! Det är fortfarande en hel del snö på backen men där solen lyste var det väldigt skönt! Hoppas verkligen att det får bli vår. Det är så fint och mysigt ♥

Polen, Krakow del 1

 
Nikon d3000 - AF-S Nikkor 18-55mm 
 
Nu är jag hemma från Polen. Jag saknar redan det, jag hade verkligen jätteroligt och jag kom min klass mycket närmare. Vi lärde känna sidor hos varandra som vi visste om tidigare. Den bästa resan någonsin! Älskar alla så mycket!!
 
Och, en hel del bilder togs. Vi var där i tre dagar så bilderna kommer upp lite då och lite nu. 

Bilderna ovan är några av bilderna som jag tog den andra dagen (vi kom till Polen under tisdag eftermiddag, så med första dagen menar jag onsdagen!) Vi hade en svensktalande guide som visade oss Gamla Stan, Mariakyrka och Medeltidstorget. Mycket fint var det. Beroende på var i Krakow man befann sig såg husen väldigt olika ut. Vissa såg nya fina ut medans andra hade rasat samman osv. Kan tänka mig att det är ännu finare under sommaren, nu var det molningt, snö och förbaskat kallt varje dag! 

Polen

Arkivbild från januari, foto: http://astridholmberg.blogg.se/
 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
I övermorgon åker jag och min klass till Polen och Krakow. Det är som en tradition att årskurs 9 åker till Polen när man arbetar med Andra Världskriget. Det ska bli kul att åka dit och se något nytt, dock är jag lite fundersam när det kommer till våra besök på Auschwitz och Birkenau + att min grupp ska dokumentera Auschwitz. Får se hur det går... 
 
Vi kommer att vara borta i fem dagar, åker på tisdag och kommer hem till Sverige på söndag igen. Klassen ska vara samlad klockan 06.50 på tågstationen för att ta bussen ner mot Skavsta. Ska bli intressant och se hur vi klarar det! 

Dagens

Tröja - Gina Tricot l Klänning/top - H&M l Jeans - H&M l Halsband - Bik Bok l Skor - Converse
 
Foto: Ida!

Sneakers/springskor

Ett par sneakers eller riktigt snygga springskor funkar alltid. Det är galet snyggt och bekvämt! De fyra ovan är mina favoriter, så snygga! De blåa och dom gråa är springskor som dom kan man även träna i. De andra två är mer vardag!
 
Provade ett par Nike Air Max 90 i Stockholm (dom högst upp till vänster) och jag har helt ärligt aldrig haft ett par skönare skor på fötterna! Helt underbara, kärlek vid första ögonkastet ♥
 
Victoria och Kenza matchar sina sneakers snyggt! Personligen skulle jag ha valt Vicotorias kläder. Svart är mer min färg! 

Gult

 
En gul skjorta är en av alla dom sakerna som står på min inköpslista inför våren. Älskar en gul skjorta till "läderbyxor" ish, så syggt! Precis som bilden upp till vänster. 
 
Just den här skjortan är från Nelly.com, själv har jag spanat på en från H&M! Stay tuned 

#melfest

Tittade på Melodifestivalen, andra chansen, nu på kvällen och kan inte annat än säga att rätt personer gick vidare. Och fy bubblan vad snygg Anton Ewald är, dör lite. Personligen tycker jag att Melodifestivalen ofta är väldigt överskattat, Sean Banan och Swedish House Wifes kom igen! Dock älskar jag verkligen twitter under #melfest, följ mig: @mariaamatilda. 
 

Matilda 18år



Sjutton år gammal tjej som går tredje året på Naturlinjen. Bloggen fylls med vardag, outfits, tips och foto. Följ för att ta del av det hela. xx.

Follow on Bloglovin