Vårfesten.

 
Bilder lånade från Julias blogg: dragstens.blogg.se
 

Igår var de flesta från min klass på "bal". Lärarna kallar det för vårfest men men. Det var i allafall jätteroligt och alla var så himla fina! Säkert en 100-150 personer från 3 olika skolor, det är bra de! 
 
Men jag hade det jättebra. Fick sitta med massa roliga personer och dansade, skrek, hoppade och sjöng så falskt jag kunde! Som det ska vara. 
 

Mamma hade med min kamera så lite av mina egna bilder kommer upp senare! 
xx. 

Porträtt

 
Malin, Paulina & Isak. 

Massor med rosa

 
 
Vi har ett sånt fint träd på skolan. Det bara står där, med hundratals rosa blommor. Så fint! Tog med kameran idag bara för att kunna fota innan blommorna vissnar! Egentligen ska man åka till Stockholm om fota i Kungsträdgården, men nej vi får nöja oss med skolgården! 
 

xx. 

Favoriterna

 
I dagsläget är det här mina absoluta favoritarmband. Det med döskallar kommer från Thisstyle.se, det beiga med handen från Glitter och det turkosa från Thailand! 
 
Skitsnyggt nu i sommar. 
 
xx. 

Leafs

 

Jag idag:


Random

 
Random från april 2013. 

Det här suger.

Gammal bild.
 

Jag är verkligen superfrustrerad. Jag kan inte längre ladda upp bilder. Något är fel. Jag vet inte om det är blogg.se eller om det är min dator men det är i allafall jättejobbigt. Jag har massor med material jag vill publicera men det går inte, det är inte heller kul att bara skriva massor med text men inga bilder, skiiiiiit. 
 
Jag har kontaktat blogg.se 2ggr men inte fått någon hjälp alls. Bara något dumt autosvar. Blir förbannad! Varför kan det inte bara funka?!

18e maj 2013

 
Igår kom Paulina hit. Vi lagade och åt tacos, åkte och köpta massa frukt, vaniljglass och mörk choklad, åkte hem och gjorde otroligt god fruktsallad. Så gott!
 
Idag kommer inte speciellt mycket att hända. Lite träning, ner till stan en sväng och lite sånt. Är fortfarande trött efter gårdagen ... Inte vilt så men vi var uppe rätt sent, men kul var det
 
Ha en fin dag, xx. 

Breakfast

 
 
Bilderna är från Blekinge. Även om det inte var jättevarmt de dagarna vi var där så var det tillräckligt vart för att kunna sitta på bryggan och äta frukost, lunch. Så mysigt! Höra fåglarna, prata och se solen gå ner över havet. 

Vitsippor

 
Magisk. 

Hemma.

Efter en åtta timmar i bil är jag nu på hemmplan med väskan uppackad. Det har varit superskönt att kommer bort från alla måsten ett par dagar, var först mycket emot våran tripp till Blekinge men ack så fel jag hade!
 
Jag har inte gjort så mycket där nere. Lyssnat på musik, läst, solat (har fått galet med färg i ansiktet)åkt båt osv osv. Det har varit sjukt skönt! 
 
Kameran har använts flitigt där nere. Har knäppt bilder på det mesta. Kamerabatteriet ska ladda klart sedan ska jag ladda över och redigera alla bilderna (Y)
 
xx. 

Mot Blekinge

 
Runt lunchtid idag åker mamma, Malin och jag ner till Blekinge, Joggesö. Vi ska vara där från idag tills på söndag. Dock finns det typ 0 internet där nere så det kommer att eka tomt. Tänkte att jag kanske kan börja använda mobilappen. Använder den nästan aldrig så det är väl dags!
 
Kram, xx. 

Thisstyle.se

 
Jag vann en tävling på Josefines.se och fick då detta armband. Kommer vara supersnyggt i sommar till en brunare hy. Armbandet kommer från thisstyle.se.
 
xx. 
 

Springtime

 
 
 
 
Äntligen är våren här på riktigt. Gick runt i linne, tunn kofta och jeans idag och var helt genomblöt när jag kom hem. Fantastiskt! 
 
Imorgon är det dags för nationella prov i matte, hoppas innerligt att det ska gå vägen. Är jättenervös. Skulle vara grymt om jag skulle lyckas höja mitt betyg! Åh, nu blev jag ännu mer nervös hahah
 
xx. 

Efter träning:


Dansuppvisning

 
Bilder från i tisdags!
 

Idag ska Malin iväg på dansuppvisning. Eftersom att jag inte dansar längre ska jag bara dit och kika. Ska bli roligt och se. Varje år är det alltid så att jag saknar dansen jääääääättemycket under dansuppvisningshelgen men inte i övrigt, hahah. Ska även titta på samma föreställning imorgon (sa ju att jag saknade det, hehe) fast då ska jag ha hand om lite insläpp och liknande, ska bli kul! Ha en fin dag ♥
 
xx. 

God morgon.


2a maj

 
 
Lite bilder från idag. Bar dock inte min jeansskjorta, bytte till min WISH t-shirt.
 

I alla fall, var ner på stan efter skolan för att hitta skor till vårmiddagen. Men jag är så hopplös så jag hittade inte ett ända par. Vill ha ett par beige/bruna. Men det verkar som att alla klackar är minst 15cm höga! Skit också. Kommer säkert sluta med att jag kommer i ett par converse, haha
 
xx. 

Charmig osv

 
Såhär Valborgsfin var jag. Otroligt charmig! Hade ni en bra Valborg? Jag själv pluggade, har nationella i matte nästa veckan och jag tänker banne mig inte faila på det. Så är det bara! Var även och tittade på en eld, dock åkte mamma och jag innan den tändes, det blev så galet kallt! Lite bilder från de kommer upp senare (y)

Matilda 18årSjutton år gammal tjej som går tredje året på Naturlinjen. Bloggen fylls med vardag, outfits, tips och foto. Följ för att ta del av det hela. xx.

Follow on Bloglovin