Latest from instagram

 
 
Hade en riktig myskväll med mina flickor ute i Gullnäs. Jordgubbar, melon, vindruvor och läsk stod på menyn. Senare under kvällen kom även ett par fler kompisar. Kom inte hem förrens in på småtimmarna. Precis som det ska vara!
 
Har spenderat den senaste veckan i sommarstugan som finns i Blekinge. Strålande sol och minst 25 grader varje dag, älskar sommar. 
 
Drog en throwback från tidigare iår. Klara, jag och Sofia på Lottas och Josefines prinsesskalas, notera kronan på Klaras huvud ;). 
 
 
 

Systers konfirmation

Halloj! För ett par helger sedan konfirmerade Malin sig. Har varit väldigt seg med redigeringen men knåpade ihop några bilder från både kyrkan och hemma hos mormor & morfar.
 
 
Självaste konfirmationen gick snabbare än vad jag väntat mig. Var beredd på en två timmar lång "cermoni" men snabbt och smidigt gick det, glad för det. Vi satte oss även relativt långt fram så kunde knäppa många bra bilder på min fina lillasyster. 
 
 
Stora släkten samlades efter kyrkan hemma hos mormor och morfar där maten stod framme och tallrikarna dukade. Och tro mig, vi åt. Så mycket. Sofia och jag själv la oss mitt i allt för att vi var så mätta. Men gott var det!!
 
xx. 

Matilda 18årSjutton år gammal tjej som går tredje året på Naturlinjen. Bloggen fylls med vardag, outfits, tips och foto. Följ för att ta del av det hela. xx.

Follow on Bloglovin