White leather by Gina Tricot


Den här godingen kommer från Gina Tricot. Visst är den fantastiskt! Går för det lite saftigare priset dock, 500kr. Lite för dyrt för en åttondeklassare, haha! Men, den kanske finns kvar om sex månader, då blir jag femton, eller inte!


Själv skulle jag matcha den precis såhär, eller med massor av färg! Snyggt Angelica Blick!


H&M Fashion Against Aids 2012



Roses are red


Nya designen


Knåpade med en ny header igår. Blev riktigt nöjd faktiskt, sen har jag flyttat om lite småsaker. Vad tycker ni? Själv tycker jag att det blev lite roligare med bilderna än att bara ha en text. Bu eller bä?


Inspireras av Fanny Lyckman





http://imfancy.blogg.se/

Blue flowers


Guldbröllop


Tagen i Mars. Nu ska mamma, Malin och jag åka till min mormor och morfar för att fira Guldbröllop. Ska bli kul! Tänkt att de har varit gifta i femtio år, ha!

Ha en bra dag! ♥


Det är ditt val

Strax ska mamma och jag åka till ett gymnasium här i stan för att kika på lite olika linjer. Spännande! Just nu är jag mest sugen på frisör, media eller stylist linjen. Jag längtar verkligen tills jag får välja linje helt själv! Att få ha kontroll över mitt eget "studerande," wiho!


Fotogeniquee - Maja & Petronella


Jag vill tipsa er om den här bloggen. Dessa två tjejer står bakom den, Maja & Petronella. På sin blogg delar de med sig av fototips, vardagsbilder, naturbilder och allt därimellan. Det här är en blogg som är värd att kika in på!
[fotogeniquee.blogg.se]



Fake


Min nya älskling, åh vad jag tycker om dig! Och det bästa är att den är homemade så den kostade mig inte en spänn. Eller jo, kassen köpte  jag för en tjuga, men det räknas nästan inte ... Men, visst tycker ni också att den är underbar? Jag är supernöjd. Jag tryckte den på bilden och nu har jag även tryckt ett linne med en triangel på, det blev precis lika bra! Nöjd tjej ♥

Här hittar ni inspirationen och den "orginala" kassen.


#Basic #Dragkedjor #Färgglatt #H&M

 
Snygga klänningar från H&M. För 149kr. En kompis till mig köpte den gröna för ett par dagar sedan. Den är verkligen precis lika snygg på bild som i verkligheten! Jag diggar verkligen när H&M levererar. GO H&M ♥


Inspireras av fatal-e.tumblr.com


Grym tumblr! http://fatal-e.tumblr.com/

23e april 2012

Tänk att det faktiskt snart är maj, åh då kan man gå med bara ben (förhoppningsvis) och det är nästa ljust dygnet runt! Härliga tider. MM, jag längtar verkligen! Speciellt eftersom att jag åker till London i maj, sexonde maj närmare bestämt! GOSH; livet leker ♥


Skull bracelets


Dessa skönheter kommer från jfr.com och kostar inte ens hundralappen, utan kronan under! Kap + att om du handlar för över 100kr är frakten gratis, niice!


Boyfriend



Älska.

Ryggont


Ryggont. Hemma från skolan. Ska skriva på olika arbeten för att fördriva tiden. Plugga inför ett musikprov som vi har imorgon. Tycka synd om mig själv. Blogga. Redigera gamla bilder. Måla naglarna, om jag kan röra på mig tillräckligt mycket vill säga. Det kommer min dag att bestå av, bara så ni vet.


Förra veckan genom min telefon


Under lovet han jag med så mycket som, 1. blogga 2. äta massor med gott godis 3. steka ute i solen 4. shoppa med Paulina 5. äta ännu mer godis 6. och klämma på Linnéas fina väska som, btw, kommer från Gina Tricot.


Longboard


Tänk att glida runt på en sån här i sommar, det skulle vara nice! Ta den här istället för cykeln. Plus att det blir ännu roligare att åka när det är flera av mina buddies som har/ska/tänker köpa varsin! Just den här kommer från Stadium. Inte riktigt min "drömbräda". Men riktigt snygg!


#Jeans #bralet

Just den här kommer från Topshop och är mycket fin! Tänk att ha den, kjolen jag bloggade om tidigare (inlägget) och ett par vita låga converse + självklart solbrun hud! Åh vad snyggt! Så sommrigt och sött. Både kjolen och bustiern kommer från topshop, kjolen = 320kr - Bralet = 160kr. Sammanlagt 480kr, en hel outfit för 500 spänn! NICE ♥ 


Out in the middle of nowhere



Copyright © www.septemberfjarde.blogg.se

Det godaste just nu


Det är det här som har stått på frukostmenyn det senaste veckorna. Eller jag, det här eller yoghurt med äppel- och bananskivor med kanal på! Det är precis lika gott det. Det på bilden består av vanlig vaniljyoghurt, varma hallon och müsli. Åh vad jag tycker att det är gott!


Virkat



Köpte det här löjligt snygga shortsen på H&M för 199kr här om dagen. Jag har tittat på dem tidigare i webbshoppen men trodde inte att de skulle komma ut i butik, men ack så fel jag hade!

Jag har inte hunnit inviga dem än, men jag tror att de kommer sparas till de dagar då det är ett par grader varmare!


Earth Printed Skirt



Kärlek från Topshop, 320kr.


Yesterday u said tomorrow

Pappa, Malin och jag kom precis in från en härlig promenad ute i solen. Riktigt skönt är det ute! Så friskt, och faktiskt varmt ... Nu är det verkligen vår och jag totalt älskar det. Senare ikväll ska jag även åka till Friskis och Svettis för ännu ett pass, riktigt skönt!


Zara Sandal Basic


De ombloggade skorna från Zara är verkligen helt underbara! Jag älskar alla, men mest tycker jag om de två i mitten. Jag känner verkligen att jag skulle behöva en "färgklick" i min vårgaderob och det här är en riktigt bra klick, hehe.  


Dagens vill ha begär


Dagens största "vill ha begär." Så jäkla snygg. Lite udda på något sätt men ack så fin! Förhoppningsvis blir den min snart, hehe!

Från H&M, toppen 149kr och byxorna 99kr.


En hälsning till er

Nu ska jag alldedes snart ut på en promenad i det fina vädret. Sedan går bilen mot farmor och farfar för att fira lite på + några försenade födelsedagar. Hoppas att ni har en fin dag! Kram



Malin Åsenlund


 Malin Åsenlund står bakom den här tumblr'n. Jag älskar den; den är rosa, inspirerande, tjejig. GAH, AWSOME! 
 Besök hennes tumblr här och hennes vardagsblogg här!


Pink and greenblueyellow


Nikon d3000 l Nikkor 28-200 l f/5.6 l ISO 100                                      Nikon D3000 l Nikkor 28-200 l f/8.0 l ISO 100

Scorett, 349kr


Tre ord, en mening, åtta bokstäver. JAG VILL HA.

Instagram


  matildalennerthson @ Instagram


Pizza


Claw


Åh, vad jag har tittat efter precis ett sånt här armband! Och äntligen har jag hittat ett. Billigt, snyggt och sjukt awsome! Nu är jag riktigt glad ♥

Finns i två färger, guld (↑) och silver. De säljs hos Style By Tyra för 149kr.


Fashioninmysoul








Gamla bilder, ny redigering


1a april 2012


Ja mina vänner. Nu är det äntligen första april! Snacka om att tiden har gått fort. Nyss var det december, eller hur? Men, eftersom att det är just april, har ni dragit några aprilskämt än? Jag vill men kan inte komma på något bra, sad. Ha en bra första april ♥


Matilda 18år



Sjutton år gammal tjej som går tredje året på Naturlinjen. Bloggen fylls med vardag, outfits, tips och foto. Följ för att ta del av det hela. xx.

Follow on Bloglovin