London

Vackra Hyde Park. Helt underbart fint! Stor som sjutton är den också!
Det blev en hel del fika på Starbucks! Kan inte säga att det var så speciellt som man kan tro, det kändes mer som en kul grej att ha varit där! Så, jag har varit på Starbucks ;)
Big Ben, det är det stora måstet när man är i London! Svårt att missa, kung!
Vi hittade en skitcoolt vägg när vi sökte igenom delar av London för att hitta en vintage affär, lyckades vi? Oh yes we did!
Näst sista dagen var vi på en marknad och hittade ett litet café som bara sålde macrons. Min första macron ever, check!
Det finns tre sätt att ta sig fram i London, tunnelbana, buss eller så vandrar man. Vi gjorde alla tre, men lite cool kände jag mig när jag gick ner underground! Haha
Vackra Hyde Park igen!
Englands flaggor utanför en butik! Bilden är tagen från en av det coola bussarna som har två våningar, woop woop!

The Lucky One



Urbanears



Äntligen! Som jag har längtat, min kära urbanears har kommit! Jag är såhäääääär glad just nu! Fett awesome! ♥ Blir perfekt till senare ikväll när jag ska springa. L8er!


Kärlek


Min allra första macron slank ner när vi var på en marknad i London! Så himla gott, jag valde en i hallonsmak, mums! Första men absolut inte sista gången!


Every rose has it's thorn



Photo: Matilda » ME l Camera: Nikon D3000, Nikkor 18-55 l London, Hyde Park

Colors


Rosa top - Gina Tricot
Spetstop - Forever 21
Kjol - TopShop (bättre bilder kommer)
+ vita converse & skinnjacka

Inspireras av Siri


LÄNK - http://flleurs.blogg.no/
16 år, från Norge, grym stil, otroligt vackra bilder. Siri har prickat in alla rätt!

Dansuppvisning


Nu taggat vi riktigt ordentligt här hemma! Håret är fixat, sminket är lagt och skjussen kommer om en timme sedan ska det dansan resten av dagen! WOOP WOOP! Inte kommer jag att ha någon kamera med mig men ni får uppdatering på Instagram, @matildalennerthson. Ha en bra helg!


Dagens


Tröja l Indiska
Klänning l H&M
Strumpbyxor
+ Skinnjacka och vita låga converse


Braclets


Dagens accesoar, fyra stycken armband. Alla kommer dom från H&M! Riktigt fina. De två översta är dock lite stora, men jag diggar spännerna. De andra köptes förra året i typ maj, har tänkt anväda alla flitigt i sommar. Lite sådär bohem chic! Kung ♥


Inspireras av Ida Vendela








Source: idavendela.blogg.se
Jag rådiggar Ida och hennes stil! Den är helt klockren, stilren men så otroligt snygg! Alltid de bästa fynden från (oftast) budgetkedjor, älska! Keep up girl!


Triangel linne


Mitt fantastiska egentryckta linne! Det här har varit helt gratis, jag har sytt linnet själv och jag har tryckt triangel själv. Perfekt, snyggt check, billigt check! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥


Övertrött // London

Jag känner mig så seg, trött och allmänt irriterad. Inte heller kan jag motivera mig med att det är ynka sex veckor kvar i skolan, då är det fördjupning en vecka. ååh, jag vill bara komma bort från skolan, stressen, och mina vanor! Längtar såhäääääääär mycket till London, bara sju dagar kvar!






Cerise



BH // Gina Tricot // 69kr.
Den här godigen kommer jag att matcha med urringade linnen och t-shirt i sommar, smoken hot! Funderar även på att införskaffa en limegrön, hm, får fundera!


Converse, virkat, LOVE, denim, Ray-Ban

Ready for summer

Ready for summer by mariamatilda featuring crop tops

De rosa shortsen


Jonna har så fina shorts, rosa med en liten volangkant. Så enkla men himmel vad fina de är! Jag vet att de kommer från H&M och går loss på 149kr, eller?

Funderar själv på att försöka hitta några lite söta, enkla men fina. Har ju mina vita men jag vill ha något ännu enklare. Ska fundera på saken! Men, hon har matchat dem supersnyggt! Vitt linne, shortsen och en vanlig kavaj! Cred till dig Jonna!

theview.devote.se


Bra and studs


Jag ska lätt fett göra en bh full med nitar, störst skönt ju! Snacka om en bh med attityd, haha! Måste bara köpa en ny bh, och nitar....

Source: ausen.tumblr.com & fashioninmysoul.tumblr.com


1a maj 2012



På plussidan: Solen stod högt på hilmen, mitt lilla ansikte har blivit lite brunt (med vissa röda partier dock), jag har tränat, och om femton dagar åker jag till London för första, men inte sista, gången!

På minussidan: Den extra lediga dagen leder mot sitt slut, min mobiltelefon har väldigt dålig batteritid vilket jag stör mig på, jag har inte fotat på jättelänge (det kan jag göra något åt.)


Matilda 18år



Sjutton år gammal tjej som går tredje året på Naturlinjen. Bloggen fylls med vardag, outfits, tips och foto. Följ för att ta del av det hela. xx.

Follow on Bloglovin