Lycka!

Ni underbara bloggläsare! Jag blir så glad att ni hittar in här & lämnar massa fina kommentaren! Massor med härliga kramar på er! ♥ 
 
Den här kommentaren fick jag tidigare idag, gjorde hela mina kväll! Jag menar, hur snygg är inte Jennifer Lawrence? 
 
xoxo. 

Utebliven uppdatering

Sorry för ekot dom senaste dagarna. Saker har packats och flyttats från pappa till mamma. Håller på att packa upp allt, men herregud vad  mycket det är. Får inte plats! Innan använda jag två av tre gaderober, den andra slängde jag in mitt "skit" i. Men nu banne mig är alla tre fulla! ♥ ♥ ♥ ♥
 
 
FIIIIIN

GlossyBox

Min sista GlossyBox innehåller handkräm, bodyscrub, hand/läpp/kropps something, wonder eye cream och ett nagellack från Depend. Är mycket nöjd med mina tre boxar. Rekomenderar dom verkligen! Sammanlagt är boxarnas innehåll värt mer än 1800! Hur bra? 
 

Pitch Perfect

 
Pitch Perfect skulle ha kommit ut i USA igår, gjorde den det? Ne, den släpps istället den 5 oktober, buhu. Jag som såg fram emot att se filmen! Så det är lite synd, men det är inte allt för långt till femte oktober. Det är ju fasiken näst sista dagen i september!! Den här månaden har gått sjukt snabbt, för snabbt! 
 
xx.

Efterlyses!

Hittade bilden till vänster för ett tag sedan. Sedan dess har jag varit fast! Jag älskar verkligen kombinationen! Den lila färgen, grovare tröjan och klackarna, perfekt! Men jag har aldrig hittat någon så nu undrar jag om någon av er vet var man kan få tag på liknande? Helst en billig variant... Hälsningar fattig student!

H&M Autum News

Mina favoriter från H&M news. En riktigt bra kollektion! Men när har H&M någonsin gjort mig besviken? Haha, favoritbutiken! 
 
1. Klänning -  399kr l 2. Halsband - 499kr l 3. Jeans - 299kr l 4. Jacka - 499kr l 5. Klänning - 399kr l 6. Skor - 399kr l 7. Kjol - 299kr l 8. T-shirt - 149kr l 9. Jacka - 499kr l 10. Tröja - 249kr. 
 
Pic src: www.hm.com/se/

iPhone 5 vs iPhone 4

Idag är äntligen dagen då iPhone 5 har släppts på Sveriges marknader. Något som chockade mig när jag kollade priserna var att bara idag har iPhone 4 sänkts med hela 1300 kr! Bara idag, hur mycket om en månad eller två? Ha, det är nu en iPhone 4 ska införskaffas!

YEAH!

 
Hittade några roliga plåster när jag renasade mina lådor. Dom ska tydligen ta bort pormaskar, ha, nu är det upp till bevis! Dock ska plåstret som sitter på näsan egenligen sitta i pannan, men jag kände att näsan var i mer behov! 

One Direction - Live While We're Young

 
Den här låten får mig seriöst att längta tillbaka till sommaren! Saker som jag inte gjorde men önskat att jag gjort, saker jag gjort men önskar att jag inte gjort haha! Ni fattar!  

Fint under

Jag har på senare tid börjat bry mig om vad jag har under mina kläder. Förut har det handlat om hur väl det håller upp men nu såhär på hösten är det fint att ha en stor hålstickad tröja, skinnbyxor och en snygg bh under! Eller hur? Speciellt den högst upp till vänster, den solklara favoriten! Somsagt kommer den från Monki och kostar runt 200kr. Inte så farligt! Ingen av dessa bh:ar går över 200kr gränsen, fett ♥

Bunny

Nya "it-skalet" för iPhone, haha. Förut var det ganska lame, men nu syns det på var och varannan modebloggare! Bland annat Annawii och Fannylyckman! 
 
pic src: http://annawii.blogg.se/ & http://blog.nelly.com/fannylyckman/
 

Just nu

Just nu gillar jag - mönstermix, galet & matrialmix.

Instagram & Gifyo

Vi har det bra.

24e september 2012

Halva dagen har nu gått. Jag har inte gjort speciellt mycket, fotat & tränat. Ganska skönt ändå! Nu väntar jag bara på att syster ska bli klar i dushen sen ska vi dra oss ner till stan! Ha en fortsatt fin dag! 
 
xx.
 

Dagens

Hatt - Indiska l Jacka - Monki l Plommonlila tröja - Vero Moda l Polo - Lindex l Jeans - H&M l Boots - Scorett l Läppstift - Gina Tricot l Halsband - Konfirmationspresent

Ville bara säga godnatt!

 
 

Absoluta favorit tidningen

Äntligen! Sista nr jag själv behöver köpa, ett tag framöver i alla fall. Fick nämligen en prenumeration på CHIC av Patrik, Jesper & Linnea. 10 nr + parfym & makup kit! Lovely ♥
 
 

Polotröjor

Har nästan alltid tyckt att polotröjor har varit ganska fult. Men nu på senare tid har jag börjat digga det. Man behöver ingen halsduk, det är en enkel men fin accessoar speciellt om man låter bli att ta upp håret, att håret sticker ner i tröjan. Det är väldigt fint att ha en polotröja under en grovare stickad tröja. Tydligen tyckte Angelica Blick det samma ↓
 
 
Jag har suttit & tänkt på en outfit som jag tror kan vara skitsnygg. Har planerat att fota det imorgon om vädret tillåter. Just nu regnar det! Haha, räckte det inte med regn i sommras? Tydligen inte... 

Frisör

Nästa gång jag klipper mig ska jag fråga min frisör vad hon skulle göra, om hon fick göra precis vad hon ville, med mitt hår. Skulle hon färga det, klippa av det, hårförlängning etc. Sen är det inte säkert att jag låter henne göra det men visst skulle det vara lite fränt? Jag har en kompis som gjorde något liknande. Hon skulle vara hårmodell. Hon klipptes på scenen inför massor med människor & hon fick inte se vad de gjorde heller. Syggt blev det också! 
 
 

Mina favorit tumblr

http://street-fashion.tumblr.com/
 
http://fashioninmysoul.tumblr.com/
 
 
 

Right now


Höstjackor

Lisaplace kan jackor hon. Hennes höstgaderob av jackor. Vilken vacker syn ♥  Ni hittar bloggen här → lisaplace.se

Yves Rocher

Favorit parfymen från Yves Rocher. Hittade denna godingen när Julia & jag var i Stockholm under sommarlovet. Luktar himla gott & kostar mindre än 50kr. Hur bra?! Finns massor med härliga skönhetsprodukter i Yves Rochers egna butik. 
 
xx. 

Stockholm!

Mamman min är påväg till Stockholm, väl där ska hon kika efter en ny höstjacka till mig! Har hittat en på Gina Tricot som verkar väldigt poppis. Dock finns den inte här, men förhoppningsvis i Stockholm ^^
Gina Tricot 799kr. 
 

Right now


My lips are sealed


Dagens Outfit


Ms Jones - Stars by Jonas Hallberg

Perfektion. Äkta läder, svarta pumps, snygga diskreta detaljer, hög klack. Jag älskar dom! På rean hos Nelly. 180 svenska riksdaler, för ett par skor i äkta läder. Hur bra?!
 
Finns även i nude & röd ↓
 

Matte Direkt


Äntligen. Skolan är slut för dagen, noooot! När man kommer hem väntas x antal matteuppg, SO inför provet imorgon. Ett år, ett år kvar i grundskolan. Vi får hålla ut! 

17e september 2012

God morgon!
 

Då var det måndag igen. En hel vecka tills nästa helg, hur ska jag klara mig?! Jag har också mitt första prov den här veckan, SO lag & rätt. Får se hur det går. Tror att det kommer gå bra, men man vet aldrig!
 
Slutar halv fyra idag så vi hörs efter det! xx. 
 
 

Maffiga smycken



Så snyggt med grövre accessoarer. Halsband, örhängen & armband osv. Det livar upp nåt enkelt till något mer speciellt. Personligen diggar jag halsbandet på andra bilden. Från Zara!

Pic src: angelicablick.se, google.com
 

Nya boots!

Efter en dags letande hittade jag det här sköningarna inne på Scorett. Svarta, halvhöga med nitar. I'm in LOVE! Somsagt från Scorett för 1299kr. 
 
xx.
 
 

++++

 

Fuck! Seriously!? It's like your photoshopped!

Äntligen!

Äntligen har jag hittat en video på youtube som visar hur man gör en bild till en text. Det finns hur många videos om hur man gör sånt men då funkar det bara i Photoshopp CS, den här videon visar hur det funkar i Photoshop Elements ♥
 
Gjorde en själv, även min nya header!

Videon hittar ni här ↓
 

Plommonlila


Fick den här fina plommonlila tröjan av mamma här om dagen. Från Vero Moda kommer den. Hittade den på rean, 100kr fynd!

Tävling hos Michan

Jag är med i en tävling hos Michan där man kan vinna en valfri kamerarem. Hur coolt är det inte med en speciell kamerarem? Kameran blir mer personlig och det blir roligare. Kameraremmarna kommer från tvspelsweb.se. Var med i tävligen ni också, klicka här för att komma till tävlingen!

Vinrött dagen i ära

Dagen i ära bär jag vinrött. Vinröd skjorta, vinröda läppar & senaste inköpet, vinröda mössan. Har även stått med som friends & sålt sylt. Vinröd var den också. Dagen har bestått av vinröda ting, fint!
 
Mössan kommer visas i mer dagsljus med en bättre kamera. Stay tuned!
 
xx.

Blir så arg!

ÅH, jag blir så sur. 
 
Igår bestämde jag mig för att gå ut & gå en liten fotopromenad. Tar upp kameran & sätter igång den. Batteriet, är i princip dött. Självfallet sätter jag det på laddning & låter det sitta där i ett par timmar, blir batteriet fullt? Nej. Det är fortfarande bara en plupp även om det har lyst färdigt i över två timmar! 
 
Mina kära kamera. F*n också om den går sönder. Då tar det "hus i h*lvete" som kusinen min brukar uttrycka sig. 
 
Och nu, eftersom att min kamera är sönder, kommer det här inlägget att bli bildlöst. Det suger också. Shit, jag är negativ. Haha! 

Ordning & reda

Här om kvällen samlade jag en del bilder från mina inspirationsmappar & la ihop dom i ett collage. Riktigt bra, inspiration varje gång jag öppnar datorn ^^ 
 
Favoriten lär vara bilden långt ner till vänster. En kille utan tröja tackar man inte nej till! xx.

Urbanears & Zoey




Marilyn Monroe

Det här är tavlan som jag pratade om tidigare. Så himla fin. Kommer från Gallerix & går loss på 1000-
lappen. Dyrt som sjutton men ack så fin! ♥♥♥♥

Interior



Jag måste göra något mer åt mitt rum. Har ganska precis fått det omtapetserat & trivts till 100% men jag har ingenting på väggarna. Det känns inte lika personligt. Så nu sitter jag på olika tumblr & försöker skaffa fram härlig inspiration för vad man kan göra. Har hittat en jäättesnygg tavla på Gallerix som jag ska visa er senare! 
 
xx.

Min inspiration

Fashion bloggers: idavendela.blogg.se, kenzas.se, angelicablick.se, fannylyckman.com

Photo blogs: lovisaerika.blogg.se, ajonssons.blogg.se, stylebyellen.com, nrosander.blogg.se

Beautiful girl

Demi Lovato

Favoriterna just nu


The bag

Mycket rött från H&M idag. Den här godingen kommer från just H&M & går loss på 149kr. Kap. Matcha även en outfit med den här väskan. Inlägget kan ni se här. Puss! 

Ögonbryn

MIn kusin & jag har alltid "familjekalas" tillsammans då det bara skiljer en vecka på oss. Så i vanlig ordning hade vi kalaset i slutet av augusti & i present av min kusins familj fick jag ett presentkort på fransfärgning iklusive plock & form. Så nu har jag börjat fundera på hur jag vill ha mina ögonbryn. Jag noppar dom nu men det är inget speciellt alls, dom bara finns där, typ så, heheh.
 
Själv tycker jag att Kenza har väldigt fina ögonbryn. Dom markerar hennes ansikte så bra. 
 

Sötaste gummistövlarna

Från H&M, hur söta? Perfekt för mig som behöver ett par nya. Mina förra var svarta till en början men nu mot slutet blev dom en blandning av svartmörkgrå&mörkblå, ja...
 
H&M 249kr. 

Fröken Blick

Angelica Blick lyckas alltid. Verkligen alltid. Större inspiration kan man inte hitta. Precis som alla andra outfits älskar jag den här. Den "gulliga" flickfrisyren, ballare tröjan, vippig ballerinkjol & ett par grymma sneakers. Alla rätt! Älskar't ♥

1a september 2012

1a september idag då. För mig betyder det att sommaren nu är över & att hösten är på ingång. Tittade igenom min mapp för september 2011 & valde ut mina favoriter. Inte allt för svårt med tanke på att jag inte använde mina kamera allt för mycket ^^
 






Matilda 18år



Sjutton år gammal tjej som går tredje året på Naturlinjen. Bloggen fylls med vardag, outfits, tips och foto. Följ för att ta del av det hela. xx.

Follow on Bloglovin