Snapshots

 
 
Mina gudomliga säng. Så skön! Otroligt att jag ens kan ta mig upp på morgonen!
Men iallafall, jag är nu klar för att åka mot skolan, ett problem bara. Skolan börjar om en timme, skit också. Att jag alltid ska envisas att gå upp så tidigt, hade kunnat gå upp nu nej istället har jag varit vaken sedan 07.15!
 
Planen var att jag skulle ut och gå, sagt och gjort. Men efter halva vägen känner jag ett skavsår så jag gick hem. Var endast ute i 20 min men, men. 
 
xx. 

Safe Haven

 
 
Måste se den här filmen! Verkar helt galet bra. Den verkar så fin ♥

Danstävling

 
 
Var på danstävling hela dagen igår. Var såkallad domarflicka. Jag delade ut papper till domarna. Var där i 10h, jobbade i 5h. Roligt men påfrestande. Men fett värt, för hon vann ju! IIIIIHHHH ♥ 
 
Bilder: Pappa & jag

Tiger necklace

Pic src: kenzas.se
 

Fullkomligt älskar det här halsbandet. Har sett många bloggare bära det och det är så snyggt! Det ovan kommer från Melba.se och kostar ungefär 200kr, så ganska dyrt men... Kanske finns något billigare på typ ebay eller så!

23e april 2013

Ludvig och jag idag!
 
Chill mode: on. Ligger hemma i min säng efter en dag med mycket jobb. Har krönika redovisning som gick helt ok, osv. Ska snart åka och handla åt papsen!
 
Ha en fin kväll, xx. 

Dagens

T-shirt - H&M l Kofta - Lager 157 l Jeansväst - H&M l Jeans - H&M l Skor - Converse l Klocka - Ur&Penn l Armband - Pilgrim
 
Foto: Ida

Dagens

 
 
Tröja - ONLY l Jeans - H&M (nya!) l Klocka - Ur & Penn

Just chilling at the iPad



Påskris.


Gårdagens detaljer

 
 
 
 
Mina detaljer från igår.
Skinnväst - Gina Tricot l Tygkasse - Hemmagjord
 

Planen igår var att jag skulle fixa ett inlägg när jag kom hem. Hann jag? Nej tidsoptimist som jag är. Kom hem kvart över tre och skulle möta Vilhelm kvart i fyra. Innan det skulle jag äta, byta kläder, dusha ur mitt skitiga hår osvosv. Sedan bar det upp mot Lugnet. Lyssnade på lite lärare från Natur yada yada. 
 
xx. 

-

Hon är så snygg. 

Treatover med Pantene

 
Anmälde mig till Treatover med Pantene på Hanna Fribergs blogg (hannalicious.devote.se). Det går ut på att vi läsare under 10 veckor ska få lära oss om hårhälsa och få in en rutin till att göra en hårinpackning, allt tillsammans med Hanna som genom henne blogg kommer under de följande 10 veckorna ge tips till en förbättrad hårhälsa. 
 
Man fick även en gratis hårinpackning från Pantene på köpet! Ska bli roligt att prova den. 
 

Scones

 
 
Mamma gjorde scones här om dagen. Så gott med smör och drottningsylt var det himmelskt! Det ska göras igen, for sure. Ska försöka hitta något recept så bröden blir ännu lite nyttigare och ännu mer mättande! Verkligen de ultimata melliset!

Wish

Detaljer idag. 
 

T-shirt - Rag&Bone l Klocka - Ur&Penn

13e april

 
 
 
 
Bilder som togs tidigare i veckan. 
 
Har varit på Kupolen under förmiddagen, nu väntar jag på att Paulina ska komma hit. Men först ska godis inköpas! Gott ♥

Senaste från Paulinas instagram

Helt ärligt, om ni vill se vad jag gör om dagarna ska ni följa Paulina. @paulinaaanelson. Hon uppdaterar ofta och ofta fula bilder på mig, ovan ser ni två. Den till vänster är från idrotten idag och den till höger är från igår när jag knappt sovit sex h så jag sov lite i skolan, hehe. Roligaste är att lärare kommer in och ser mig men säger inget utan går ut igen, woopa!

Austin

Tröja - Malins från H&M
 

Idag är det onsdag, hade matteprov. Det gick åt h*lvete, skit också. Får hoppas att de nationella går enklare! Annars har dagen varit ganska bra. Var ute och gick imorse, skönt även om de var -7! Haha, så typiskt. -7 på morgonen och +6 på eftermiddagen! Fryser som sjutton påväg till skolan men svettas sjukt på vägen hem haha!
 
xx. 

Polen, Krakow del 4

 
Det här är dom sista bilderna från Polen! Ett tips från cochen; om ni ska dit, åk på sommaren! Jag tror att allt är mycket finare då! Nu var det somsagt grått, snö ↑ och kallt! Men det var kul ändå!

Fotopromenad - igen


Just nu

 

Fullt upp!

Gammal bild på Astrid och Paulina ♥
 
Tiden räcker inte till. Jag har så galet mycket på mitt huvud. Skolan, läxor, träning, sommarjobb osvosv. Men en dag avklarad, bara fyra kvar (y). 
 
Idag bakade vi pannkakstårtor på hemkunskapen. King Vilhelm och jag var! Galet snygg blev den, god också! Jag menar titta på den ↓
 
 

The Carrie Diaries

Jag har börjar titta på en ny serie. The Carrie Diaries, det är en sån bra serie! Älskar att det utspelar sig på 80-talet och kläderna, personligheterna och killen som spelar Sebastian. SÅ SNYGG. Helt galet. 
 
Så det är iallafall mitt tips till er. Riktigt bra serie ♥

Träning

Nu ska jag snart bege mig mot gymmet och köra ett pass med Julia! För min del ska jag ta det ganska lugnt, jag vill inte bli sjukt igen! 
 
 

Polen, Krakow del 3

 
Har helt glömt bort bilderna från Polen! Här är en del 3, kommer snart en del 4. Gud vad jag saknar allt! Så roligt, helt klart den bästa resan jag någonsin gjort ♥

Dagens

Randig tröja (under) - Gina Tricot l Randig tröja (över) - Only l Jeans - Crocker l Halsring - Gina Tricot

Mellis

Vaniljyoghurt, flingor och lite hallon. Det enklaste och godaste mellanmålet! Speciellt ur en mugg istället för en skål. Det är något speciellt med det, haha. Man tar inte heller för mycket yoghurt vilket lätt händer när man har en vanlig skål! Tips tips tips

Tre från mars

 
Snarlika dom bilder som jag visat tidigare, men det är inte samma bilder. 
 
Torsdag idag, ställde klockan på halv nio imorse, gick jag upp tror inte de va. Somnade om och vaknade elva igen, skönt men lite onödigt. Iallafall, jag har varit uppe och tränat. 20 min kondition och 30 min styrka. Min kropp orkade inte så mycket mer! Men. 
 
Ha en fin torsdag, xx. 

Paulina Nelson ♥

//roligt liv och så vidare//
 

Bilder på Paulina från årets friluftsdag. Den dagen var bra. Vi skrev upp oss på slalom, tanken är ju då att man faktiskt ska åka slalom. Vi åkte sammanlagt 3 åk sen satt vi i värmestugan hela dagen (y) 
 
Även den här bilden togs. En solklar favorit! ↓
 
 

Inspiration

//tumblr//

Före och efter redigering

 
Lite för och efter redigering på mina bilder. Jag gör inte speciellt mycket. Om jag behåller dom i färg ändrar jag Nyans/Mättnad och Intensitet/Kontrast. Är dom svartvita ändrar jag bara Intensitet/Kontrast. Ibland kan jag göra kanterna lite mörkare än själv bilden. Fattar ni? Typ såhär ↓ (mina bilder redigerar jag i Photoshop Elements 10 och collage gör jag på PicMonkey.com)
 

Mysdag med Julia

 
Nu hemma från en mysig dag i stan med Julia. Lunchade och kollade i butiker. Fick med mig lite gott hem, bland annat en rouge. Var i stort behov av en, ser bokstavligen ut som ett spöke i ansiktet utan färg på kinderna haha! Vi ska även hänga ikväll. Vi ska handla massa frukt och göra en fet fruktsallad, så gott! Kommer att bli jättemysigt ♥

1a april 2013

Äntligen april. Nu börjar det verkligen kännas som vår! Det är typ 14 grader i solen, sommar nästa!! Jag har äntligen varit och tränat. Första gången på en vecka, jag orkade inte så mycket eftersom att jag fortfarande är förkyld men lite är bättre än inget, right! 
 
Nu ska jag rulla ner mot stan för att träffa Julia. Vi ska äta lunch och titta i butiker! Ha en fin dag, xx. 
 


Matilda 18år



Sjutton år gammal tjej som går tredje året på Naturlinjen. Bloggen fylls med vardag, outfits, tips och foto. Följ för att ta del av det hela. xx.

Follow on Bloglovin