Gotland & Blekinge

 
 
Tidigt imorgon bitti åker mamma, Malin och jag ner mot Nynäshamn för att ta färjan över till Gotland. Vi kommer att stanna där tills på lördag och sedan vidare mot Bleking och Joggesö i en vecka. Kommer att vara utan internet under hela tiden... Tänkte göra tidsinställda men som jag sagt tidigare är det något fel på min blogg så jag kan inte göra tidsinställda. Därför kommer det att stå tomt här, möjligtvis något inlägg från mobilen. Skit drygt i alla fall! 
 
xx. 

Min utveckling inom fotografering:

 

Yesterday at Julia's house

Det här gjorde vi: 
 
Åt sötsaker och tittade på Sune i Grekland.
 
 
Tog lite porträttbilder, och hoppade studsmatta. 
 
Lagade mat, kycklingsallad.
 
Åt upp maten, haha. 
xx. 
 

Snart mot Julia

Om ungefär 1h ska Malin och jag dra oss mot Julia och Olivia (syskonträff ish lolz). Kommer att spendera kvällen och natten där! Kanske att några halvkassa mobilinlägg kommer upp senare! Puss puss, xx. 
 
 

MATILDALE.TUMBLR.COM

 

Steker lolz


Kvällsdopp

 
Det var så skönt väder nu på kvällen att Linnéa, Jesper, Patrik, mamma, Malin och jag bestämde oss för att ta ett kvällsdopp i Stångtjärn. Mycket skönt. Dock kom vi lite sent, solen hann precis försvinna bakom målnen. Men annars så! 
 
Nu ska jag slå på någon bra film. Kram xx. 

Idag på Leksands sommarland

 
Är nu sedan ett par timmar hemkommen från Leksands sommarland. Vi spenderade hela sju och en halv timme på vattenlandet. Sprang runt hela sommarlandet, badade, klagade på värmen, åkte någon form av radiobilar, åkte med ett "pariserhjul" osv osv hahah men roligt var det! 
 
Nu ska jag sova, så galet trött. xx. 

LEKSANDS SOMMARLAND

 
Nu ska Malin, mamma och jag bege oss mot Leksand och Leksands sommarland. Väl där väntar kusinerna och deras tremänningar! Trevligt, trevligt. Var ish två år sedan jag var på Leksands sommarland sist, det är fett nice där. Kameran (pappa kallar den bulldogen...) kommer att följa med så lite bilder från dagen kommer upp senare! Kika in då, xx. 

Kvällens val

 
Väst - Gina Tricot l Linne - Gina Tricot l Halsband - Lindex l Shorts - Bik Bok (NYA!) l Klocka & armband - Ur & Penn

Melon

 
Då: var på Lugnet och åt melon med familjen. 
Nu: middag och cruising med la familia. 
 

Igår kväll del II

 

Igår kväll

 
Spenderade gårdagen med Paulina och Julia. Alltid lika mysigt! Vi gick till Söderbaumska och åt vindruvor, choklad och drack ramlösa. Sedan vidare hem för ännu mer prat, lite Sex and the City och Peter Pan. Somnade gjorde vi runt två... En riktigt skön kväll! 
 

Mer bilder från kvällen kommer! xx. 

22a juli

 
Malins linne från H&M.

Canon EF 50mm f/1.8 II

 
 
Nu äntligen har jag införskaffat mig ett alldeles eget 50mm objektiv. Det är verkligen det ultimata vardagsobjektivet! Så litet och lätt i gemförelse med mitt 18-200! 
 
Inköpt på siba för 888kr. Kap!
xx.  
 

Tällberg

 
Har spenderat hela dagen på kusinernas sommarställe i Tällberg. Vi åt glass, badade, spelade fotboll och solade. Skön dag, det var så grymt bra väder! 
 
Imorgon står träning på schemat och sedan sleepover hos Julia! Blir en bra dag :)
xx. 

Massage & träning

 
Har idag hunnit med massage, en tripp på stan och en springtur. Hon som masserade mig gjorde en mycket fin frisyr på mig. Hon började fläta mitt hår bara sådär och satte sedan upp det i en snodd, tyckte att det blev riktigt fint. Måste lära mig att göra liknande frisyr. 
 
Sedan var det springturen. Kände inte alls för det, därför var det ännu skönare att genomföra det. Steget kändes mycket lättare än vad det brukar vilket var skönt. 
 
xx. 

19e juli

 
Om två och en halv timme ska jag och min syster bege oss ner mot stan för en timmes massage. Kommer bli så skönt. Vi ska till samma ställe som vi var förra veckan när fiskarna fik äta på våra fötter lolz. 
 
Sedan ska jag fixa lite småsaker på stan. Hörs senare!

xx. 

 

Paulina ♥

 

Yesterday


Fotade lite spontana bilder i det fina ljuset. 
 
Vi gick på promenad.
 
Fotade gamla vissna blommor i en lekpark. 
 
Julia & Paulina återupplevde gamla barndomsminnen. 
 
Fotade massa random saker, typ denna grusväg. 
 
Bar Julia en bit slö som hon är. 
 
Vi tittade på film. Project x och High School Musical 2, Troy Bolton är fortfarande lika snygg (y) 
(Bilden ↑ är tagen på PauPau's instagram, @paulinanelsons)
 
xx. 
 

Gårdagens outfit

 
Tröja - Gina Tricot l Shorts - H&M l Boots - Scorett l Armband & klocka - Ur & Penn
 
 

Sunset

 
Det var galet bra ljus ute igår när vi gick ut på promenad. Fotade Paulina i motljus, så fint. Bilder kommer senare. 
 
xx. 

16e juli

 
Dagens planer: hänga med Paulina, Julia, Nisse & Vilhelm. 
Nu: handla mjölk och hårfärg. 

15e juli

 
God morgon! 

Idag häder det inte så mycket. Jag ska träna, kanske ner till stan och sedan ska jag ta det lungt. Som jag gjort hela lovet. Men det är skönt, jag har tid att slappa nu det kommer jag inte att ha sen. Lika bra att passa på! Jag måste färga mitt hår också. Har tre olika färger. Brunt, blont och någon mellanfärg... Visst låter det snyggt? lolz 
 

xx.

Summertime

 
 
 

14e juli

 
Igår var det 28 grader i skuggan, idag är det 13 grader och det är skugga överallt. Synd, tyckte om värmen! Idag har jag inget speciellt inplanerat, kanske ett pass upp till gymmet. Vem vet? 
 
Gjorde inget speciellt igår kväll heller, chillade med pappa och Malin. Tittade på Wallander och Sune i Grekland, åt "glass" och fruktsallad. En bra kväll! 
 
xx. 

Latets through my phone

 
Under sommaren nu har jag verkligen fotat mycket. Mycket mer än vad jag brukar. Fick ju låna ett 50mm objektiv av pappas kusin och det är så bra. Jag älskar det! Perfekt vardagsobjektiv. Lätt är det också (y)
 
Jag har även tränat mycket. Har inte haft jättemycket för mig på dagarna så tiden finns, lika bra att passa på. Nu ikväll testade jag ett recept på Ben & Jerry liknande glass. "Glassen" består av 1 fryst banan, lite nötter (jag tog cashewnötter) och två rutor mörk choklad och till det bär, supergott. Tips!Tips!Tips

12e juli

 
Har precis kommit hem från Lugnet. Spenderade ett par timmar där med mamma. Har innan det hunnit träna, dock gick det inte så bra. Better then nothing. 
 
Nu: middag. 

Dagens

 
Jeansväst - H&M l Klänning - BikBok l Skärp - H&M l Smycken - GinaTricot & presenter l Skor - Converse
 
 
xx. 

Fiskar små

 
Pappa, Malin och jag var på någon form av fiskbehandling igår. Man får stoppa ner fötterna i ett stort akvarium där massa, 340 st (!!), fiskar masserar ens fötter. Läskigt först men väldigt behagligt. Det kändes som små bubblor under fötterna! (y)
 
xx. 

En eftermiddag på Lugnet

 
Malin & jag bestämde oss att åka upp till Lugnet i det fina vädret. Vi spenderade drygt 3h där uppe, galet skönt. Fick en riktigt bra bränna på ryggen (Y)
 

Nu är det middag, xx. 
 

Självporträtt

 
Fotade självporträtt ute i skogen idag. Jag blev riktigt nöjd med bilderna. Fotade med mitt lånade 50mm, är så underbart älskar de på riktigt. Ska införskaffa mig ett eget!
 
Ha en fin eftermiddag, kram. 

Breakfast time

 
Nu ska jag ut och fota i det fina vädret. Ha en fin dag, xx. 

Såhär kul har jag:

 
xx. 

Dagens outfit

 
Linne - Gina Tricot l Shorts - Cubus l "Kofta" - H&M
 
 

Stångtjärn

 
Var i Stångtjärn tidigare idag, skönt att ligga på en filt och slappa i solen. Badade även, kyligt till en början.. Men tillslut domnade benen haha lolz. Åkte sedan förbi hemma hos pappas kusin och lånade två objektiv. Ett 50mm och ett 10-22mm. Det sista är ett vidvinkel objektiv, bilderna blir grymma! Det är så coolt!
 
Nu ska jag ut i solen igen, xx. 

New in

 
Fyndade dessa armband på Ur & Penn. Dom har rea på ish hela butiken. Alla smycken för 20 kr! Nitarmbandet kostade på ordinarie pris 80 kr, betalade 60 kr för dessa tillsammans. Som hittat!

6e juli 2013

 
Hej! Somnade innan halv tolv igår och vaknade runt tio. Så skönt! Vände på dygnet första dagen på lovet, så brukar vara vaken till två/tre och vakna elva/tolv på förmiddagen.
 
Men, idag är det 6e juli. Jag har inga speciella planer. Ska fota lite nya inköp och liknande. Kika in igen senare!
 

xx. 
 

Ralph Lauren

 
När pappa kom hem igår hade han med sig en parfym till mig. Ralph Lauren nr 2. Den doftar så gott ♥ Den doftar lagom mycket och lagom sött. Perfa!
 

Pizzatime

 
Pizzan igår var galet god. Vi satt på Häxberget och åt, riktigt mysigt. Sedan cyklade vi vidare mot Anton och Carl, chillade med dom och åkte sedan till Max. Hela kvällen avslutades på föredetta skolgården och sedan hem! 
 
Älskar dessa spontana kvällar!
 
(About the Coke, hittar aldrig någon Matilda så mitt mellannamn Maria fick duga, hehe) 

Hej från Paulina.

Nu ska vi och äta PIIIIIZZZA och sen kanske myspys med några gamla klassisar! Hejdååå
(Matulda (lolz) är sämst, jag är bäst)
/Paupau
 
 

Dagens

 
Hatt - Indiska l Top - Gina Tricot l Kjol - H&M l Skor - DinSko l Smycken - GinaTricot och presenter
 
 
 
 

Första halvan av 2013

Helt galet att redan mer än halva 2013 gått. Jag fick inspiration av Tinkerbella att göra en lista med 6 minnesvärda saker som hänt under 2013. So here we go:
 
 
Levde livet i Polen med finaste vännerna.
 
 
Köpte mig en ny kamera. Min bebis. 
 
 
Var på "bal" med bästa klassen. 
 
 
Hade en galen mysig kväll på Gullnäs med klassen. 
 
 
Slutade nian. Har inte gråtit så mycket på väldigt länge.
 
 
 Min syster hade sin första danstävling och tog hem första pris. 
 
xx. 

Just chilling

Vad jag gjort hittills idag: tittat på serier.
Vad jag ska göra nu: titta på tv.


Före & Efter

 

Summer leaf

 

Matilda 18år



Sjutton år gammal tjej som går tredje året på Naturlinjen. Bloggen fylls med vardag, outfits, tips och foto. Följ för att ta del av det hela. xx.

Follow on Bloglovin