Äntligen!!

 
Äntligen är min dator tillbaka. Som ny! Allt fungerar än så länge precis som det ska. Kan även ladda upp bilder i bloggen på riktigt nu, SÅ SKÖNT. 
 
Imorgon ska papi och jag gå övningskörningskurs. Ska äntligen få börja köra!! Fyllde sexton tidigare i september så är ute i väldigt bra tid! Planen är att ta körkortet samma dag som jag fyller arton! Skulle äga så hårt ^^
 
Nu ska jag skriva lite med bestie och sedan sova, xx. 

Från filmkväll till fezt


Hängde somsagt med Lotta igår. Planen var att köpa godis och cilla hemma hos mig men senare på kvällen får vi ett sms av en kompis om en filmkväll så vi drog dit, Sofia hängde på också. Dock var det ingen filmkväll, dom hade fezt haha! Men roligt var det!!

Idag har jag inga speciella planer, känner för att gå på bio but i don't know. Måste fepetera spanska också... 

Hörs senare, xx. 

28/9


Hello bloggen! 
Har precis kommit hem från en mysig lunch med familjen. Har innan dess städat och tränat! Skönt att ha det klart. Bara spanskan kvar... Usch haha, aja. 

Ikväll kommer Lotta hit, vi ska köpa godis och chilla hemma hos mig. Det kommer att bli så awesome! 

Ha en fortsatt fin lördag, xx.

Todays

 
Jeans - Bik Bok l Skor - Converse l Resten - H&M

Jag ska på haik...

You heard right, imorgon drar jag tillsammans med hela naturettan på en cykelhaik i två dagar. Vi ska cykla runt runn och undersöka djurlivet i vattnet, exciting...
Så vi hörs under tisdag eftermiddag. Förhoppningsvis får jag under veckan lite update på hur det går med min dator. Vill verkligen ha tillbaka den, har bilder jag vill redigera  och blogga om!!
 
xx.

19e september

Om 5 min börjar spanskan, ska ta mig igenom det här sedan ska jag hem och inte gå ut mer idag. Dagen planer 👌

Har röjt undan allt plugg så det är nice! 




God natt!

Börjar tio imorgon men tänkte ändå försöka somna tidigt. Är så trött på att vara trött, make sense?

Har även spanska imorgon så en sen dag för mig, 17.30 närmare bestämt. Segt men, ETT ÅR. Sen no more! 

Nu ska jag sova, xx.



Dagens

Kappa - Monki l Tröja - H&M l Klänning - Cubus l Halsband - present l Boots - Scorett
 
Foton Julia

Svenskatal

 

 Har precis suttit och skrivit ett informerande tal om sportmärket Nike. Går bra hitills, är i princip klar! Så skönt. Inte hade jag någon matte idag heller eftersom att jag hade prov tidigare idag + no mattelektion idag woop! Hahah.  Ska nu titta på ett par avsnitt av Vampire Diaries och sedan gå och lägga mig! Puss kram.  

Nollning var det ja

 
Bloggar från Malins dator. 
Är nu hemkommen från nollningen. Har fått en antal ägg kläckta i huvudet, sirap, cola, alkohol och mjöl kastat på mig. Jag har fått göra en klänning av en sopsäck och badat i en fontän, bland annat!
 
Men det var roligt! Jag ångrar inte att jag gick. Jag höll ju på att skita på min innan nollningen började, var sjukt rädd. Inte bara nervös, RÄDD. Men det var så värt!
 
Och imorgon är det nollningsfest, det ska bli roligt. Den börjar halv nio på kvällen och slutar väl runt tolv/halv ett tiden. Ha det gött tills dess!
 
xx. 

Håltimme


Bloggar från mammas dator. Bilderna är från igår. Hade kameran med mig till spanskan så jag fotade påväg hem.
 
Är hemma för stunden. Hade en mattelektion sedan 2h och 40min hål... Bra för mig som inte sovit så bra inatt! Tänkte först vara produktiv och träna men bestämde mig istället för att sova, hehe. Men det var bra för då kommer jag ha rikligt med energi tills NOLLNINGEN ikväll, woop.
 
Nej ni, nu ska jag äta lunch och sedan rulla vidare mot skolan once again. See ya!

Min hårddisk har kraschat

Sadly min hårddisk har gått sönder. Eller ja vi är nästan helt säkra på att den gått sönder. Jag har alltså inga bilder överhuvudtaget. Bilder från de senaste tre åren.
 
Så I'll be back när jag fått problemet löst!
xx.

Innan träning

Blev ett spontant träningspass med Julia idag. Körde inte jättehårt, men lite träning är bättre än ingen. Men i alla fall, innan träning kikade jag på film och åt mellis bestående av vaniljyoghurt, special K med torkade blåbär, banan, solrosfrön osv. till det ett glas proviva och en macka. Det var nice, btw lixom...

Gårdagens

 
Poncho - Gina Tricot l Jeansskjorta - Crocker l T-shirt - H&M l Jeans - H&M l Boots - Scorett
 
 foton: Julia Dragsten
puss & kram 

11/9

 
Bild från igår, charmig don't you think? // Om cirka en h drar jag mig mot skolan. Eftersom att jag bytt klass så har jag fått ett nytt schema. Brukar annars börja 12.00 och sluta 16.00 men nu istället börjar jag 09.45 och slutar 14.15, så det är nice!
 
Mer bilder från gårdagens outfit kommer upp i ett inlägg senare idag! Kram kram ♥

Två fina från Gina Tricot

 
499kr & 699kr
 
Köpte en ny höstjacka förra hösten, tyckte jättemycket om den at the time men tycker inte alls att den är lika fin längre. Jag känner mig bara stor och tjock i den... Don't know what to do. Men iallafall, älskar dessa två jackor från Gina Tricot. Hade gärna haft den till vänster. Perfekt att ha en kort dunjacka under i vinter! 
 

10/9

 
Tisdag idag, vilket betyder chilldag. Ingen matte = ingen läxa. 
Efter skolan idag fotade jag med Julia. Två av dom mer oseriösa bilderna ser ni ovan. Jag har även bytt klass idag så from now on tillhör jag NA13A istället för NA13B. Det ska bli roligt att lära känna ÄNNU mer människor! 
 
xx. 

MORNING INSPIRATION

 

Några av sommarens klädval

 
Några av sommarens många klädval. När man sätter bilder brevid varandra precis som ovan ser man verkligen likheten i mina klädval. En väldigt enkel stil med mycket svart/vit/grått och diskreta detaljer. Och jag som tyckte att jag klätt mig ovanligt färgglatt denna sommar, fel!
 
Ska fota nya outfitbilder med Julia imorgon efter skolan! Ska bli roligt att ha lite nya bilder att visa upp :-)
xx. 

Imorse

Titta vad fint det var imorse!! Så himla fint. Om det är lika fint väder under helgen ska jag gå upp tidigt och dra ut med kameran. Det finns en åker som jag brukar springa runt där det är sååååååå himla vackert tidigt på morgonen. Dimma över hela åkern och solen på det, pretty nice view under springrundan!
 
Ska äta lunch nu och sedan dra mig mot skolan för idrott, matte och spanska. Slutar 17.00 idag... Hörs efter det!
xx.

Min träning v. 36

Måndag: 4km powerwalk innan frukost // 20 min crosstrainer // Armstyrka
 
Tisdag: 4km powerwalk innan frukost // 3,5km jogg // Bålstyrka
 
Onsdag: 3,5km jogg // Ass-styrka (?)
 
Tordag & fredag: vilodagar.
 
Lördag: 8km powerwalk. 
 
Söndag: vilodag. 
 
 
Go hard or go home. 
 
 

-

Ännu en vecka på natur är avklarad. Har mitt första matteprov på fredag, ber till gudarna att det går bra :s Annars så rullar vardagen på. Tränar, pluggar, hänger med kompisar, pluggar mer och så vidare. Men det är skönt att komma in i rutinerna igen! Dock har jag ett helt värdelöst schema. Slutar 17.00 på måndagar, 17.30 på torsdagar.... Har dock sovmorgon flera dagar, men ändå....
 
 
Bild från tidigare i sommar, nere på Joggesö! 

Morgonpromenad!

Har börjat varje morgon med en promenad innan frukost. Ett riktigt skönt sätt att starta morgonen på!


2011 vs 2013

 
 
Jo då, något har utveklats under dessa två år. Personligen tycker jag att jag ser äldre ut. Speciellt i ansiktet (det ända man ser på bilderna lolz). 
 
Tänk om ytterligare två år. Vart har livet tagit oss alla då? Hur mycket har vi utvecklats då? Det är upp till bevis. 
 

Favoriten att the moment

 
Även om jag verkligen älskar hösten så kan jag inte låta bli att hålla fast om sommaren. Den här låten med James Blunt är favoriten just nu. En sån låt som man blir riktigt glad av! 
 
xx. 

Kvällsfika

 
Dukade fram lite kvällsfika till mamma och Malin. Thé, mackor, mina kakor mm. Det var så mysigt! Älskar höstkvällar med ljusa dagar och mörka kvällar. Att få gosa ner sig med mysiga filmer, stora stickade tröjor, thé. Älskar det så mycket! Ett plus i kanten är att jag fyller 16 år onsdag, det ser jag fram emot en hel del!
 
xx. 

Healthy cookies

 
Hittade ett recept på kakor på instagram (@fitnessemmy). Kakorna är gjorda på 2dl havregryn, 1/2dl kokosflingor, 1 1/2 banan, 1tsk avage sirap, 1/2task kanel + mörk choklad. Mosa bananen och ha i resten av ingredienserna. Ställ in i ungnen 10-15 min på 175 grader. 
 
Riktigt gott blev det faktiskt! Det man ska tänka på är att ha ordentligt med kanel och göra kakorna ganska tjocka, ungefär 2-3 cm! Jag valde även att ha mina inne i frysen så att det stelnade och blev lite knaprigare. Riktigt nice! Perfekt pluggsnacks :)

Matilda 18år



Sjutton år gammal tjej som går tredje året på Naturlinjen. Bloggen fylls med vardag, outfits, tips och foto. Följ för att ta del av det hela. xx.

Follow on Bloglovin