Summer time

 
Bilder från we♥it blandat med mina egna. 
 

Längtar något förfärligt till sommaren. Har så himla mycket roligt inplanerat. Gotland, Stockholm, Bråvalla, Way Out West för att nämna några. Underbart! Ska spendera sommardagarna med mina bästa vänner. Stanna ute långt in på småtimmarna och skratta som aldrig förr. Känner på mig att det här kommer att bli så bra♥

Todays

 
Jacka - Patagonia l Tröja - Zara l Jeans - Gina Tricot l Boots - Din Sko

20e januari 2014

 
Måste säga att mitt år har börjat riktigt bra. Jag har once again kommit igång med träning och ändrat på matvanor, hängt med friends, kikat bio osv. 
 
Dock hade jag den sämsta dagen på länge i fredags. Vaknar och klär på mig, inget speciellt där. Fäller en oändligt onödig kommentar till Malin så hon lackar ur på mig. Sätter mig ner och mina favoritbyxor spricker. Yrar runt hemma för att hitta nya byxor vilket resulterar i att jag går för sent hemmifrån och från stressa mer än vanligt till skolan. När jag väl kommer till skolan genomsvettig får jag ej upp mitt lås, någon jäkel har bytt kod på det. Ska då proppa in alla mina grejer i Lottas skåp, öppnar ryggsäcken och ser att det bildats en liten damm på botten av min väska... I princip hela vattenflaskan har läckt. Tömmer väskan och går sedan och skriver ett prov som gick i botten. Jag menar hur kul låter inte allt detta:) var riktigt happy den dagen! 

The Wolf of Wall Street

 
Biodax, att stirra på denna goding i 3h är inte riktigt något jag tackar nej till haha! xx. 

Traingl Swimwear

 
Det här måste vara bland den snyggaste bikinimodellen på marknaden just nu. Ett australienskt märke. I like it a lot! Dom ser otroligt bekväma ut. Någon av dom skulle sitta riktigt fint i sommar alltså! 

Sommaren 2013

 
Blandade bilder från Julia & Augusti. 
Saknar sommaren så mycket att det finns inte. Idag kom dom första minusgraderna på väldigt länge, några ynka få och få satan vad kallt det va. 
 
Sommaren 2013 var den bästa sommaren för mig. Bra väder, hängde mycket med kompisar, åkte till Gotland och Ön osv. Jag har bestämt mig för att sommaren 2014 ska bli minst lika bra. Bråvalla är bokat, biljetten har kommit, fester, Stockholm, Gotland, bada, äta glass och bara ha den bästa tiden någonsin. Hur nice?

Inspo

 
 
 

Outfits from 2013

Januari:
 
Februari:
 
Mars:
 
April:
 
Juli:
 
Augusti:
 
September:
 
Oktober:
 
November:
 
En liten årsresumé. Hade inte bilder från alla månader med dom flesta. 
Tycker att det är roligt att titta på gamla bilder och se hur både stilen och utseéndet utvecklats. När jag lagt upp alla bilder såg jag i princip under hela året bar svarta jeans... Kanske ska börja variera mig lite hehe
 
xx. 

Dagens

 
Halsduk - Gina Tricot l Jacka - Monki l Ryggsäck - Kånken l Skjorta - Bik Bok l Jeans - Gina Tricot l Boots - Scorett 
 

Matilda 18årSjutton år gammal tjej som går tredje året på Naturlinjen. Bloggen fylls med vardag, outfits, tips och foto. Följ för att ta del av det hela. xx.

Follow on Bloglovin