Snapshots från Bråvalla ♥

 
 

Malins skolavslutning

Canon eos 600d ll Canon EF 50mm f/1.8 
 

Några bilder från min lillasysters näst sista sommaravslutning. Det var lite avkopplande att vara tillbaka på Gullnäs och fira in sommaren. Precis som jag själv gjort de senaste 10 åren. Dock vet jag inte om man kan kalla de senaste veckorna för sommar? Vädret är grått, det regnar och är max 15 grader. Ber till vädergudarna att det ändrar sig, vill inte ha de såhär. 

Två från midsommarhelgen

Studentbal

 
Om ett litet tag är det dags att röra sig mot Kristineparken. Sofias storasyster Karin ska ha sin studentbal. Längtar själv så mycket tills dess! Bara två år kvar!! x. 

Senaste genom min telefonKlassåterträff!

 
Vi körde en lite klassåterträff med högstadieklassen igår i Kålgårn. Väldigt skönt och roligt att få träffa alla igen! Vi spelade kubb, fotboll, åt godis och pratade om allt sen vi sist sågs! <3
 
xx. 

Selfies

 
xx. 

Color Me Rad - Stockholm

 
I fredags satt jag & Lotta på tåget med slutdestination Uppsala. Dagen fylldes med massor av shopping, så najs mat och en skön promenad. På lördag morgon var det sedan dags att bege sig till Stockholm för Color Me Rad. Ett lopp på fem kilometer där man slänger färg på varandra, helt klart bland det roligaste jag någonsin gjort! 
 
De loppet vi sprang var även det första Color Me Rad någonsin i Sverige, vi stod även längstfram i "klungan" och Lottas systers sambo vann hela grejen, hur fränt?
 
xx. 
 

Senaste inköpet

 
Jeansshorts, BikBok 99kr. 
Äntligen har jag hittat ett par shorts som passar perfekt in på alla mina krav. Ljusa, höga i midjan, lite längre i benen vilket gör att dom sitter där dom ska och inte åker runt. Älskar't. Och bäst av allt? Priset helt klart. Tackar och bockar BikBok, ni gjorde det igen. 
 
xx. 

Dagens

 
Linne - BikBok l Shorts - BikBok l Skor - H&M l Smycken - Present, Ur & Penn
 

9e juni 2014

 
Nu var det allt länge sedan jag bloggade. Det blev en liten paus helt enkelt, har dock saknat det nu på slutet. Inte har jag använt kameran heller. Den har legat på skrivbordet och dammat. Men just nu känns det som att jag kommer komma tillbaka, lite smått iaf. 
 
Så, nu på onsdag är min sista dag i skolan innan jag går på sommarlov. Helt galet att jag gått på gymnasiet i ett helt år! Bara två kvar nu sen är det min tur att fira in studenten, cant wait. 

Gjorde mina två sista prov idag så resterande dagar kommer att bestå av städning av skåp, cabaré och fikaätning, låter ganska najs. 
 
xx. 

Matilda 18årSjutton år gammal tjej som går tredje året på Naturlinjen. Bloggen fylls med vardag, outfits, tips och foto. Följ för att ta del av det hela. xx.

Follow on Bloglovin