Bye September

 
29e september idag. Endast en kort dag kvar av september, vad hände? Nyss var det sommarlov... Stressen med skola och allt därtill börjar visa sitt rätta jag. På plussidan är dock att jag, med hjälp av vänner och familj hehe, kirrat två jobb! Simlärare och barnvakt, älskar det!!
 
xx.

Hippe-tisdag

 
Naturtreorna på våran skola har annordnat temadagar inför ettornas nollning. Idag var det hippie som gällde. Det är så roligt när människor verkligen går in för idérna, inte mesar eller skiter i det. Supernajs. Rockar hippie-stilen som endast naturare kan ;)
 
xx. 

Absolut bästa sättet att starta morgonen på

No caption needed. 

Syster-yster <3

 
 

140908

Hej kompisar! 
Allt för länge sedan sist. Mycket har ändrats. Tvåan på gymnasiet har börjat, sommaren lider tyvärr mot sitt slut, jag har fyllt sjutton (!!) och mycket annat roligt. Tyvärr är det även så att jag har bokstavligen inte rört min kamera på hela sommaren. Är lite förvånad själv faktiskt haha men men man har väl sina perioder.
 
Avslutar detta inlägg med en fet selfie från min födelsedag, xx. 
 
 

Matilda 18årSjutton år gammal tjej som går tredje året på Naturlinjen. Bloggen fylls med vardag, outfits, tips och foto. Följ för att ta del av det hela. xx.

Follow on Bloglovin