Burlesque

 
Jag börjar märka av ett mönster i mina inlägg. Typ film? Ha! Men ni som inte har sett Burlesque måste se den! Den bästa filmen, bra musik, coola danser och en grym handling. XOXO. 

Frisyrtips

En riktigt firnurlig grej när du har ont om tid eller en dålig hårdag. En helt vanlig hårsnodd som är lite "speciell". Haha! 
 
Självaste snodden ser ut såhär ↓
Alltså en helt vanlig svart snodd med ett skal runt sig. Det blir lite roligare! Just den här köpte jag till min lillasyster i födelsedagspresent. Den kommer från H&M och gick på ungefär 50kr. 

Närmare titt

En nämare titt på min mintgröna t-shirt från Gina Tricot. Den ingår i deras "perfect tee collection". Förstår varför. Riktigt skön är den! 
Gina Tricot 149kr. 

Footloose

 
 

Inspireras av El Vogue

Source: el-vogue.tumblr.com.

G'night

Dags att släcka lampan och somna. Åh vilken bra plan det lät som! Ha! Men, inlägget ska först skrivas klart. Vad har jag gjort idag då? Varit med konfirmationsgruppen, tränat och tittat på Charlies Angels. Fett nice. Jag märker så tydligt att det r sommarlov. Jag använder inte huvudet längre, haha! Men, känns som att det är lite meningen ♥ ♥
 

Training inspo

Sources: We♥it.com, idavendela.blogg.se, ausen.tumblr.com.

Sammanfattning av juni 2012

Hela klassen åkte hem till Emil och hade mys.
Min kusin Marcus konfimerade sig.
Åkte till Tärnö med min kusin Mattias.
Köpte en ny bikini på H&M.
Var på ett konfirmationsläger med bästa gruppen.
Kusinen Daniel tog studenten.
Det var skolavslutning, våra kära nior skulle uppträda!
Topparna färgades lila.
Paulina och jag fotade till skolans fördjupning.
 
En kort sammanfattning av mitt juni 2012. Snart är det juli, how awesome?! Det blir så tydligt hur mycket man har gjort när man sammanfattar såhär, lite coolt!
 
xx. 

Blågul

Bilden är tagen hemma hos Emil när vi var där med klassen. 
 
Händer annars då? Har varit ute i Korsnäs och tittat på fotboll, tre-noll till oss, woho! Har även hunnit med att färga håret denna ljuva afton (då regnet bara öser ner...) (Bättre väder, någon?). 

Marcus konfirmation del 2


Pappas iPad

Åh min pappa har gått och köpt sig en iPad 3. Jag  är lite avis, ELLER TYP GANSKA MYCKET?! Men jag är glad för honom, han förtjänar den! Men jag kan alltid skratta mig lycklig åt att jag fick ta hedersbilden, alltså den första bilden. Vilken tog jag då? Jo, den här:
 

Kung

 

Folie in

Cool detalj med ett par folieguldrigaglänsande naglar. Fränt! Kanske skulle prova sig på det? Har dock hört att dom ska ha riktigt dåligt fäste och näst intill lossnat efter bara ett dygn?! Någon av er läsare som har provat? Vad tyckte ni, höll det bra? 
 
Ph source: http://www.colorelle.se/

26e juni 2012

Ännu en dag på konfirmationen. Idag slutar vi vid ett i alla fall, skönt med en kortare dag. Idag drar även Peace & Love igång, synd att jag inte ska dit... Men kanske nästa år! 
 
Efer konfirmationen idag ska jag och Paulina leka lite, jag ska bland annat lämna igen skorna som jag skrev om igår! 
 
Ha en fin dag. Kram ♥
 
 

Smygtitt från Marcus konfirmation


Shoppat

På pluskontot: Jag fick med mig massor med fint hem idag från Kupolen + en mysig dag med konfagruppen och Linnéa.
 
På minuskontot: Att dom skorna jag köpte idag (inte med på bild) är för små och måste lämnas tillbaka snarast. 
 
BTW; bättre bilder på t-shirten kommer! Stay cool. xx. 

Olof Grind

AMAZING:
Photos: Olof Grind AKA http://thecompletetruth.sea

Shopping väntar

En heldag på Mariagården med bästa konfirmationsgruppen avrundas med en eftermiddag/kväll i Borlänge med ögonen riktade mot Kupolen tillsammans med syster Linnéa. Roligt! Nästan alltid så att man hittar något på sommarrean, stay tuned. xoxo.
 
Att börja fundera på konfirmationsklänning är kanske en bra idé, eller vad säger ni? Just den här kommer från GinaTricot och går lös på trehundrakronor. Värt det?

God morgon

Min dag börjar, dom följande två veckorna, vid åtta på morgonen och slutar mellan ett och fyra. Mycket intensivt med väldigt roligt och lärorikt. Måste då dra mig mot Mariagården för att spendera dagen där, se ya! 
 
 
 

Marcus konfirmation

Det känns som ett evigt tjat om konfirmation hit och dit, haha! Men idag är det Marcus tur, han konfimeras idag! Ah, jag vill också! Så efter "kyrkan" åker vi hem till dom och umgås lite. Trevligt, trevligt! Ha en bra dag, xx.
 

Inspo - weheartit


Fyra senaste Instagram

De fyra senaste från min Instagram. Följ mig där, @matildalennerthson. Första bilden är från ön, när jag och Matthias gick upp till högsta punkten, de två andra bilderna är från konfalägret, första på Julia och andra på klottret som fanns under min säng och den fjärde är från igår, midsommar, ah vad  gott det var! Hehe. 

Inspireras av The View

Inspiration på hög nivå. The View lyckas alltid leverera! Bloggtips. Deras stilar och deras sätt att vara är helt underbart ♥ THEVIEW.DEVOTE.SE

Bilder från lägret


Midsommar


Fashioninmysoul.tumblr.com

 

Konfirmation

Nu är jag hemma från en vecka med konfirmationsgruppen! Grymt härligt har det varit! Vad har vi gjort då? Ha, vvi har haft äggtävlingar, lektioner om livet och Gud, nakenbadat två gånger, skrikit och skrattat osvosv. Under sista dagen räknade Pau upp dom ord och "fraser" som blivit flitigt använda:
 
"Vem snodde mina skor?!" "Jag känner såhär att..... (Bara Pau som sa så dock! Ha!" "Oj, vad pinsamt, har ni väntat på mig? " "omgaaaaaaad" "GÅ UR MIN SÄNG" "HA INTE DINA FÖTTER I MIN SÄNG, (BEELLAA)" "Paulina det är ditt fel att alla är sjuka...." "Men din tratt"
 
Typ ja?

Daniels student


Stora skaror med folk, dock inte så mycket här...Studenten själv + syster hans.

Student

Tjenare folks! Nu drar jag med släkten till Borlänge för att fira min kusins student. Har en känsla att det kommer blir grymt! Hoppas att även ni har en bra dag! Kram på er!


Skolavslutning 2012


Några bilder från skolavslutningen! Alla var så underbart fina och alla är såååå undeeerbara! Hos en del fälldes en del tårar, typ niorna... Det är tråkigt att dom ska sluta! Fast samtidigt, då blir jag en nia, hehhe! AWESOME ♥

Nya blogg.se




Har ni sett nya blogg.se? Ser helt ok ut om jag får säga det själv! Nu gäller det att lära sig det bara, hehe! BTW: JAG HAR FÅTT SOMMARLOV!!

Fördjupning


Dip Dye

Äntligen sitter det i topparna! Den lila färgen, och det blev precis som jag ville = nöjd tjej! Tack Astriiid! ♥

Inspireras av Angelica Blick ll


Datorväskor

Kyssjohanna.se, 1050kr.
Kanske lite för dyr för mitt kreditkort men en variant kanske är förhandlingsbart? Jag ska bara hitta en först... Ideér?

Paulina


mustaches.blogg.se

Blandat


Nature


Blekinge

Hej! Om ungefär en timme packar familjen bilen och rullar ner mot Blekinge. Kommer hem på söndag gör jag! Vi ska bland annat måla i våran stuga och gå på hundraårskalas! Spännande.

Jag har tidsinställt några inlägg så att det inte blir allt för tomt ♥


New in

Topp 99kr, byxor 79.50kr. VÄRT! Från H&M ♥

Tänk när

Vädret var såhär bra. Det var tider det! I maj är dessa bilder tagna, LOVE! Nu känns det mer som att det är det här vädret; ↓↓↓
Instagram @matildalennerthson

Paljettkjol

Underbart fin paljettkjol. Den skulle sitta bra nu till sommaren + bruna ben = SNYGGT! Kjolen kommer från GinaTricot och ligger på priset 399kr. Åh, vad jag vill ha! Till svalare sommarkväller drar jag en lite större beige tjocktröja över ♥

Härligaste just nu


ÄLSKA! Så härlig, jag dör lite... Spelas på repeat i hörlurarna. Kung! ♥

Juni 2011


D for Dasia

Jag hoppas då dessa skor till skolavslutningen. Jag har köpt en svart långklänning, så dessa blir helt perfekta! Funkar till finare tillfällen och som vardagsskor!


Scorett, D for Dasia, 699kr

At Paulinas place

Jao, here I am! At Pallans place och chillar P. Snart ska vi möta upp lite friends och dra ner till stan och parta sönder (eller inte)! Kuuung!
btw, typ skittråkigt att det är första Juni och det är 7 grader och gråmulet ... Jaaa typ NOT.

Matilda 18år



Sjutton år gammal tjej som går tredje året på Naturlinjen. Bloggen fylls med vardag, outfits, tips och foto. Följ för att ta del av det hela. xx.

Follow on Bloglovin