Sofia & Lotta

 
Typical benbilden och en gosebild från igår. 
Igår har Sofia, Lotta och jag en riktig sleepover hemma hos Lotta. Pizza, godis av alla sorter, Wii och tjejsnack. Väldigt väldigt välbehövligt och roligt! 
 
Imorse vaknade vi runt nio, låg och drog oss i sängen till tolv sedan gick Sofia & jag hem. Väl hemma pluggade jag spanska, matte och tog en välbehövlig dusch sedan ut igen. Den här gången mot Ikea. 
 
Så det var min dag, nu sitter jag hemma och gör ingenting. Börjar även 12.40 imorgon, hur skönt?? Jo, JÄTTESKÖNT ♥

Nyår

 
Att ha någon av dessa två klänningar på nyår skulle sitta fint, speciellt nu när jag har grymmaste planerna. Först tjejmiddag hemma hos Lotta och sedan (förhoppningsvis) dra vidare till något roligt party där vi firar in det nya året med massa kompisar! Kan det bli bättre?
 
Klänningarna är från NLY Trend och kostar 499kr! 
 

26e november

 
Poncho - Åhléns l Skjorta - Crocker l Jeans - BikBok
 

Kemi, idrott, biologi står på schemat idag. Drygaste dagen på hela veckan, men det underlättar att veta att jag är ledig på torsdag och börjar 12.40 på fredag. Ljuva livet som naturare ♥

Please santa

En ny tele till jul skulle sitta riktigt fint. Har haft min 4a i lite mer än ett år nu och den börjar krångla som sjutton. Mina kompisar kan inte skicka vissa grejer till mig, ibland fungerar det inte att smsa, den slänger ut mig från appar, mittenknappen fungerar inte osv. Drygt som sjutton, eftersom att den är köpt begagnad kostar det massor att laga den...
 
Men en iPhone 5s space grey och pengar är det jag önskar mig + en riktigt härlig jul! 

matildale.tumblr.com

 
Inspo från min tumblr. 
Älskar tumblr, av hela mitt hjärta. I princip all min inspiration kommer därifrån! Just love it. 
 
Som ni märkt har det ekat väldigt tyst här och det kommer förmodligen att fortsätta så ett tag framåt. Har knappt tid med mig själv längre känns det som. Sena dagar i skolan, plugg utöver det, dagarna är kortare och mörkare mm. Men fram mot jullovet ska jag väl vara back on track! 
 
Inlägg kommer helt enkelt när inspirationen är tillbaka! xx ♥

Promenad

Utrustning: Canon 600d l Canon EF 50mm f1.8 ll 

<3

 

Loving life

 
1 och 1/2 timme tills spanska, dagens sista lektion och veckans drygaste. Lektionen börjar 16.10 och slutar 17.25, älska livet. 
 
Men imorgon är det fredag. Ser så himla mycket fram emot den här helgen:
1. Fredag - kupolen efter skolan med Sofia och Lotta.
2. Fredag - naturfezt efter kupolen, fullt ös medvetslös typ.
3. Lördag - skriva svenskauppgift och göra kemiexpriment med Lotta.
 
Gos ♥
xx. 
 

Todays

 
Halsband - Gina Tricot l Tröja - Vero Moda l Jeans - Crocker l Skärp - H&M l Skor - Scorett
xx. 

Dagens

 
Polotröja - H&M l Kjol (ny!) - Gina Tricot l Sockor - H&M + boots & skinnjacka

xx.

Fredag

 
Gammal bild.
Äntligen fredag! Så skönt. Dagen i skolan var riktigt seg. På schemat stog matte, hål i drygt 2h, samhällskunskap och engelska. Dock var samhällskunskapen rolig. Sofia, Lotta och jag var trötta och hunriga vilket resulterade att vi mest flummade runt. Sofia och jag gjorde våran fredagsdans ut ur skolan också, det börjar bli standard, löve it. 
 
Ska om en timme hem till Sofia för myskväll med henne och Lotta. Så värt ♥

Ljusslingor

 
Köpte två ljusslingor på Ica Maxi igår, en enkel detalj som gör rummet lite mysigare! Fick betala 60kr för två slingor, hur bra?
 
---
 
Hej! Kom hem från skolan för ett tag sedan, har käkat mellis och lite sådant. Ska snart läsa lite i våran svenskabok, Hungerspelen. Annars då? Har haft en ganska seg dag, kemi idrott och biologi, i den ordningen. Segt... Men det är skönt att ha den värsta dagen på veckan gjord!
 
xx. 

Today

 
Måndag once again, höstlovet är officielt över. Har haft ett riktigt bra lov. Chillkvällar med familj och vänner, party, Stockholms visit osv. 
 
Idag är det en riktigt skön dag i skolan. Min mattelektion OCH spanskalektion är inställd vilket betyder att jag börjar ett och slutar tre, hur gött??
 
xx. 

Tre snygga från Gina Tricot

 
 
1. 299kr                                             2. 249kr                                              3.129kr
 

Älskar dom här kjolarna från Gina Tricot. Ska kika på den längst till höger. Lite look alike av den som säljs på Zara, men till en liten del av priset. I like!
 
Den kan jag tänka mig är snygg till en nice collagetröja eller en chill t-shirt. We'll see. 
xx. 
 

November 2012

En outfit från november. 
 
Agerade fotograf på min tremännings dop. Riktigt roligt!
 
Den första snön började falla...
 
Spenderade en långweekend i Stockholm med familj och vänner!
 

Det är lite synd att jag fotade så lite förra året... Bilderna från hela 2012 är i princip lika många som två månader under 2013 haha!
 
Det är roligt att titta tillbaka såhär. Se vad man gjorde, när man gjorde det och hur man har utvecklats, både inom foto, stil och utseénde. xx. 

Friday night

 
Paulina, Julia och jag hade en spontan tjejkväll hos mig i fredags. Vi tittade på Bratz, åt pepparkakor och pratade tills 2 nästa morgon... Men det var behövligt! Det är så konstigt att inte träffas varje dag, som vi är vana vid! 
 
Idag händer inget speciellt, kanske lite träning. Kanske att jag fotar lite? Dock är vädret så sjukt tråkigt, det är gråmulet och regn.... Hej november. 
xx. 
 
 

Matilda 18årSjutton år gammal tjej som går tredje året på Naturlinjen. Bloggen fylls med vardag, outfits, tips och foto. Följ för att ta del av det hela. xx.

Follow on Bloglovin